Tijd voor weekmenu nummer 18! Hoef je weer fijn een week niet na te denken over de dagelijks terugkerende vraag ‘Wat eten we vandaag?’. En geloof me, ook ik heb soms best moeite om weer iets lekkers en voedzaams te bedenken. Het weekmenu begint, lekker overzichtelijk, op maandag maar je kunt uiteraard zelf de indeling veranderen. Op zondag vind je altijd een lekker bakseltje en/of toetje. Enjoy!
Weekmenu #18
![]() |
Aardappelsalade met warmgerookte zalm Deze aardappelsalade met warmgerookte zalm is een echte allemansvriend. Perfect voor een lunch, maar ook heerlijk als lichte avondmaaltijd. |
![]() |
Spaghetti met burrata, groenten, spek en gekarameliseerde ui Houd je van spaghetti en van burrata? Dan is dit recept echt iets voor jou: volkoren spaghetti met burrata, tomaatjes, tuinerwtjes, spek… |
![]() |
Caesar salad #maaltijdsalade Caesar salad is een klassieker die eigenlijk iedereen kan waarderen. Ik besloot een tijdje terug dat het tijd was om de salade zelf eens te maken. Het was een succes! |
![]() |
Frittata met savooie spitskool en chorizo Ik varieer nogal eens met frittata’s. Wat dacht je van deze eenpersoons frittata met savooie spitskool en chorizo? |
![]() |
Happy meal: Mexicaanse tortillataart Zin in comfort food? Check hoe je zelf deze Mexicaanse laagjestaart met volkoren tortilla’s maakt. Smullen! |
![]() |
Gnocchi met biefstuk, rucola en geroosterde tomaatjes Of het nu om een doordeweekse dag gaat of een avond waarop je eters krijgt; deze gnocchi met biefstuk, rucola en geroosterde tomaat is top! |
![]() |
Bosvruchtencake met een swirl van aardbeienjam Omdat je nooit genoeg cake recepten kunt hebben kun je er nu weer een aan je lijstje toevoegen met deze bosvruchtencake met een swirl van aardbeienjam. |
Handig zo’n weekmenu? Ik vind van wel en combineer het plannen altijd gelijk met de boodschappen bestellen bij Picnic. Op deze manier weet ik altijd dat er een goede maaltijd op tafel staat, ook als het een drukke dag is. Ideaal.