Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Over Pukster

Fotografie: Sven Kraaijenbrink

Een foodblog met een vleugje lifestyle! En dat betekent heel veel lekkere recepten afgewisseld met boekentips, sport, persoonlijke blogs en alles wat hoort bij een fit leven. Kortom, dingen die het leven leuker maken.

Voor mij, Sabine, staat goede voeding voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Even voorstellen: ik ben moeder van twee broers en partner/dochter/zus/vriendin van. Werk? Ik werk een deel van de week bij gemeente Almere als communicatieadviseur, ben zelfstandig ondernemer (check ook www.humanvalue.nl) en schrijf natuurlijk voor Pukster. Twee tot drie keer in de week ga ik naar de sportschool, voor een lesje kickfun (favoriet) of een small group training. Koken en bakken zijn voor mij een fijne ontspanning te midden van alle drukte. En nee, ik eet zeker niet alles zelf op maar deel graag met de mensen om mij heen die daar meestal erg blij van worden. Omdat ik de hele dat in de weer ben met laptop en iPhone, vind ik het heerlijk om offline te gaan met een boek.

Volg je Pukster?

Behalve hier kun je Pukster ook vinden op Facebook, Instagram, en Pinterest voor nog meer leuks (en lekkers). Volg je me? Ik volg je graag terug! Op Instagram vind je me het meest trouwens. En als je zeker wilt weten dat je geen nieuwe recepten of ander leuk nieuws mist dan kun je je aanmelden voor de Pukster nieuwsbrief!

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben of willen samenwerken mail me dan gerust: info@pukster.nl. Meeschrijven als gastblogger? Ook welkom!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren