Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Kan ik jou helpen je zichtbaarheid te vergroten?

Kan ik jou helpen je zichtbaarheid te vergroten?

Pukster.nl is onderdeel van Humanvalue, waarmee ik sta ingeschreven bij de KvK. Ik communiceer graag en vaak en doe dat op een heldere manier. Men noemt mij ‘verbaal sterk’ en voor geschreven teksten draai ik mijn hand niet om. Ik ben creatief met teksten/bloggen en social media, een echte ‘doener’ en heb al flink wat vlieguren gemaakt. Kan ik jou helpen je (online) zichtbaarheid te vergroten?

Op mijn website www.humanvalue.nl vind je meer informatie over hoe ik je kan helpen met de (online) zichtbaarheid van jou en je bedrijf. Dus ben je of ken jij een ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken, neem dan zeker eens een kijkje op mijn andere website!