Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #47: dingen die het leven leuker maken
All you can read #47 foto

Friday Favorites #47: dingen die het leven leuker maken

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten.Vandaag is het weer tijd voor friday favorites.  Ik deel mijn favoriete goodies, sites en ander leuks van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Kijk je mee?

Friday Favorites #47: dingen die het leven leuker maken

1. Deze organiser is niet alleen handig in je gootsteenkastje om vaatwasblokjes, schuursponsjes, vaatdoekjes en meer van dat soort spul in op te bergen. Ik gebruik zelf iets vergelijkbaars voor de ‘wasstraat’ hier thuis om wasmiddel, waszakjes en knijpers en zo in te organiseren.

2. Als je graag iets anders dan kleffe boterhammen met kaas mee naar kantoor neemt voor de lunch, is deze thermo lunchpot superhandig. Houdt je soepje, pasta of wat voor lekkers je dan ook warm wil houden maar liefst 6 tot 8 uur op temperatuur voor je. Ik vind zelf deze rosé gold kleur mooi, maar je kunt uit allerlei kleuren kiezen. De pot houdt je yoghurt trouwens nog langer koud.

3. Ik zie de laatste tijd steeds dit soort rijsmandjes voorbij komen en dat heeft ervoor gezorgd dat ik wel weer zin heb om zelf brood te bakken. Kortom, ik heb zo’n rijsmandje nu op mijn wishlist staan. Alleen nog even tijd vinden…

4. Sinds kort ben ik in het bezit van een heerlijke set messen van Sabatier die staat te shinen in een blok op het aanrecht. Zo scherp dat ik er al een fikse snee mee in mijn duim wist te fiksen… Anyway, een goede set messen maakt koken nóg leuker. Ideetje voor Moederdag?

5. Tot slot, terwijl ik ook begon met een organise-tip, nog een fijn rekje. Deze zorgt ervoor dat er op je aanrecht geen losse doekjes, sponsjes en dergelijke meer hebt slingeren. Ziet er ook mooi strak uit toch?

Toetjuh!

roomtoetje met blauwe bessen en speculaas foto

Omdat de vrijdag heel geschikt is voor extra lekkere toetjes, deel ik tot slot ook nog een superlekker recept met je voor een roomtoetje met blauwe bessen en speculaas. Comfort food in optima forma! Dus hup, snel even boodschappen doen en vanavond heb jij zo’n goddelijk glaasje voor je neus. Fijn weekend!

 

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat ik een inimini vergoeding ontvang als jij een aanschaf doet via zo’n link. Dat kost jou niets extra. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie