Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #20: string of pearls, stretchwalkers, hands off…

Friday Favorites #20: string of pearls, stretchwalkers, hands off…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder string of pearls, stretchwalkers, hands off… 

FF #20: xsensible sneakers

Ik kreeg tot mijn verrassing een paar Xsensible sneakers toegestuurd om te testen. Mocht je op zoek zijn naar een paar goede en zeer comfortabele (wandel)sneakers dan zou ik ze zeker eens passen. Behalve deze groene versie met veters, zijn ze er in nog veel meer kleuren en met ritsjes bijvoorbeeld. Als je ‘moeilijke’ voeten hebt zijn deze sneakers sowieso een aanrader. (Let op, ze vallen wel wat ruim qua maat.)

FF #20: hands off

Als je bij Picnic tijdens het samenstellen van je boodschappenlijstje deze tegenkomt, zit ‘ie zomaar in je winkelwagentje. Heel gek. Met Pasen in het vooruitzicht heeft Hands off the egg bar gemaakt van goddelijke melkchocolade met stukjes toffee. In plaats van de gebruikelijke rondjes zijn het nu eivormige stukjes. Ik zou zeggen, probeer en proef vooral zelf even 😉

FF #20: dee dream + kortingscode!

Altijd fijn toch, een beetje dagdromen nu en dan. En wat past daar dan beter bij, dan deze heerlijk zachte sweater met mooie pasvorm? Juist. Dit is denk ik mijn nieuwe ‘trui-waar-ik-in-wil-wonen’ voor luie zondagen, na het sporten enzovoort. Hij is er ook in grijs trouwens. En ik heb iets leuks voor je: een kortingscode voor 10%! Gebruik hiervoor code ‘pukster10’ bij het afrekenen.

FF #20: string of pearls

De string of pearls, ook wel bolletjesplant/erwtenplant of Senecio rowleyanus (Latijn), staat sinds kort te pronken hier thuis. Geen blaadjes maar bolletjes! Te leuk toch? En het is een vetplant dus qua verzorging is hij niet de moeilijkste (als het goed is). Het is een hangplant maar ik heb ‘m op de rand van een side table gezet waardoor zijn ‘strings of pearls’ over het randje hangen. Heb jij er ook een?

FF #20: banana monkey

Grote broer heeft iets met bananen. En dan niet persé om op te eten maar wel als afbeelding op… nou ja op wat niet eigenlijk. Sterker nog, hij wil het liefst customized Nike’s met bananen in de swoosh maar dat kan dan weer net niet. Kortom, toen ik dit dekbedovertrek banana monkey voorbij zag komen dacht ik gelijk: voor grote broer!

FF #20: e-reader

Tijdens de weken dat ik aan bank gekluisterd was door de gebroken enkel heb ik lekker veel gelezen. Ik begon in deel 1 van De zeven zussen en was verkocht; ik wilde de rest ook lezen. Deel twee las ik op de iPad en dat beviel eigenlijk heel goed. Tot voorheen was ik nooit te porren en hield ik het bij het oldskool gedrukte boek. Maar vooral voor de vakanties zijn ebooks en een ereader een uitkomst want minder balast. En laat ik nu bijna jarig zijn… Drie keer raden wat er op mijn verlanglijstje staat 😉

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een antwoord