Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday favorites #49: dingen die het leven leuker maken
Friday Favorites #49 foto

Friday favorites #49: dingen die het leven leuker maken

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten.Vandaag is het weer tijd voor friday favorites.  Ik deel mijn favoriete goodies, sites en ander leuks van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Kijk je mee?

Deze keer neemt de Friday Favorites een voorschotje op Kerstmis. Gewoon omdat er al zoveel leuks te vinden is in de winkels en als je te lang wacht, je mis kunt grijpen. Dit jaar ga ik voor een hysterische boom met allerlei ‘gekke’ kerstballen. Ik deel hieronder mijn favoriete aankopen die ik vast deed voor kerst editie 2023.

Friday Favorites #49: dingen die het leven leuker maken

Echt HEMA!
Bij HEMA shopte ik al een paar toffe kerstballen met het thema ‘food’, namelijk een (hoe kan het ook anders) rookworst en tompouce. Een setje ‘vette hap’: frites, een milkshake en een hamburger heb ik ook geshopt én Takkie.Søstrene Grene
Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik word altijd vrij hebberig van de collectie van Søstrene Grene. Dus kwam er vorige week al een bestelling binnen met kerst items. Ook hier weer een paar ornamenten in de categorie ‘food’, waaronder broccoli, een perzik, croissant en peer. Verder nog wat nieuw vloeipapier en inpakpapier.

Kwantum
Dezelfde hebberigheid die ontstaat als ik door de collectie van Søstrene Grene scroll, ontstaat meestal ook bij een bezoek aan Kwantum. Dus nam ik ook daar al een paar aanwinsten mee voor de kerstboom. Een ijshoorntje, een cupcake, popcorn een rode auto met kerstboom op het dak en een pinguïn.

Intratuin
Bij Intratuin begint de kerstshow al goed vorm te krijgen en kun je je kersthart al ophalen. Ik deed er laatst een snel rondje ‘nieuwe kamerplanten’, maar kon een kerstbal in de vorm van een tros bananen niet laten liggen (want thema ‘food’).

Action
Bij Action shopte ik al een leuke glazen kerstboom met LED-lampjes erin en staat een toffe notenkraker nog op mijn verlanglijstje voor volgende keer (want was niet handig meenemen op de fiets).

Toetjuh!

Trifle met perzik, Amarula en witte chocolade foto

Omdat de vrijdag heel geschikt is voor extra lekkere toetjes, deel ik tot slot ook nog een superlekker recept met je voor trifles met perzik, Amarula en witte chocolade. Comfort food in optima forma! Dus hup, snel even boodschappen doen en vanavond heb jij zo’n goddelijk glaasje voor je neus. Fijn weekend!

 

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat ik een inimini vergoeding ontvang als jij een aanschaf doet via zo’n link. Dat kost jou niets extra.

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie