Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #44: dingen die het leven leuker maken
Friday Favorites #44 foto

Friday Favorites #44: dingen die het leven leuker maken

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten.Vandaag is het weer tijd voor friday favorites.  Ik deel mijn favoriete goodies, sites en ander leuks van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Kijk je mee?

Friday Favorites #44: dingen die het leven leuker maken

Friday Favorites #44 5x

1. Het is niet dat ik deze leren armband van Pandora nog niet eerder heb gehad, maar als je ineens het slotje in je hand hebt en de armband eronder aan je pols bungelt dan is het tijd voor een nieuwe toch? Dit fijne armbandje dat vrijwel overal bij combineert staat dus op mijn wishlist. Je kunt er ook nog Pandora-bedels aanschuiven maar zonder is het ook al een leuk ding om je pols.

2. Niet alleen in de zomer maar het hele jaar door is voldoende water drinken een must. Sommige dagen gaat dat heel soepel, andere dagen not so much. Ik denk dat een watertap in de koelkast gaat helpen. Gevuld met heerlijk koud water en extra’s als sinaasappel, munt, citroen….

3. Voor de avonden die wat killer zijn: een heerlijke sweater die precies goed is qua dikte. Ik heb wel last van ‘keuzestress’ moet ik toegeven, als ik door het aanbod struin…. Ik denk toch dat ik deze het leukst vind nu.

4. Dat ik dus al jaaaaaren roep dat ik Nike Air Max niet mooi vind en toen kwam ik deze tegen op Pinterest… Nu wil ik exact deze. Maar ja, zie ze maar te vinden en/of zo te customizen. Ik heb een missie!

5. Uiteraard mag een fijn feelgood boek in dit lijstje ook niet ontbreken. De boeken van Vanessa zijn meestal heerlijk weg te lezen, dus dit boek, dat pas in september als paperback verschijnt (het e-book is er wel al), wil ik zeker lezen. Misschien koop ik het, misschien krijg ik het of misschien leen ik het bij de bieb waar ik werk. Zin in nog meer leesinspiratie? Check dan wat ik allemaal gelezen heb >> 

Online favorieten

pexels-chevanon-photography-317156

Je kent het vast wel, dat je een aantal favoriete apps hebt, instagrammers die je graag volgt en websites die je regelmatig bezoekt en/of waarvan je graag de nieuwsbrief ontvangt. Nieuwsgierig naar mijn favorieten van dit moment? Here we go!

Christmaholic.nl | Ik weet het, ik weet het, het is nog hartje zomer maar stiekem een beetje vooruit kijken kan geen kwaad toch… Check zeker ook het Instagram-account!
Hebban.nl | Hét platform voor mensen met een liefde voor lezen. Als app en via de desktop te gebruiken.
Trello | Ik gedij zeer goed op structuur oftewel lijstjes en overzicht. Trello is mijn grote vriend wat dat betreft en heeft inmiddels al mijn papieren lijstjes vervangen. Ik combineer werk en privé to do’s moeiteloos in een overzicht, noteer wie wanneer sport, wat we gaan eten, welke pakketjes ik nog verwacht enzovoort. Je hebt Trello altijd bij de hand via de app of desktop.
Dille & Kamille | Je bent gewaarschuwd, je wordt nogal hebberig van deze site…
Timehop | Deze app is geweldig als je dagelijks verrast wil worden met foto-terugblikjes uit je eigen archief door de jaren heen.

Heb jij tips voor leuke sites, apps, Instagrammers, enzovoort? Ik hoor het graag!

Toetjuh!

Blueberry cake trifle met vanillroom en Amarula foto

Omdat de vrijdag heel geschikt is voor extra lekkere toetjes, deel ik tot slot ook nog een van mijn favorieten met je: blueberry cake trifle met vanilleroom en Amarula. Dus hup, snel even boodschappen doen en vanavond heb jij zo’n goddelijk toetje voor je neus. Fijn weekend!

 

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat ik een inimini vergoeding ontvang als jij een aanschaf doet via zo’n link. Dat kost jou niets extra. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie