Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Tony's Chocolonely Limited Editions najaar 2018

Tony’s Chocolonely Limited Editions najaar 2018

Heb je het al gezien? De nieuwe Tony’s Chocolonely Limited Editions zijn er: blond, melk en puur! Het thema van deze ronde is duidelijk karamel. Heel vervelend ook… NOT. Ze ploften gisteren met z’n drieën gezellig bij mij op de deurmat en ik ben de lulligste niet om dan direct verslag te doen van hoe ze smaken. Lees je mee?
 
Je kunt de nieuwe Tony’s onder andere vinden bij Jamin, Bijenkorf, Marqt en Wereldwinkels. Uiteraard kun je ze ook direct online bij Tony’s Chocolonely bestellen. Vind je ze vanzelf in de brievenbus.

Tony’s Chocolonely Limited Editions: blond, melk en puur

1. Blond is gemaakt van witte chocolade met een vleugje pure chocolade en is gemengd met gekarameliseerde pecannootjes.

Deze zit tussen witte en melkchocolade in en is super smeuïg en zoet van smaak.

2. Melk is gemaakt van romige melkchocolade, bevat 32% cacao en stukjes knapperige shortbread en sticky karamel.

Dit is zeker weten mijn favoriet. Lekker vol van smaak met crunchy stukjes. 

3. Puur is gemaakt met 51% cacao met cacaokoekjes en karamel.

Een lekkere stevige chocolade met een goede bite. Perfect bij de thee als je een oppepper kunt gebruiken.

Er is trouwens iets bijzonders met de wikkels aan de hand. Elke wikkel is anders en dat betekent dat er meer dan 500.000 verschillende wikkels zijn gemaakt. Zo is elke reep ‘one of a kind’. En die ik in de brievenbus zeker want daar stond mijn naam op. Gepersonaliseerde repen ja, hoef je niet te delen als je wilt want hé “mijn naam staat erop ja”.

Tony’s en Afriek

“In ’t kader van onze Limited Editions 2018 werkten we samen met Afriek. Afriek is ’n Nederlands fashion-label met als doel het stereotype beeld van Afrika te veranderen. Afriek maakt kleding met kleermakers uit Rwanda en houdt, net als wij, van directe en gelijkwaardige zakelijke relaties. Ook in ’t begin van de productieketen, waar mensen minder macht hebben en leven in extreme armoede. samen hebben we ’n collectie katoenen tote-bags gemaakt met ’n bijzondere print; namelijk prints van onze Limited wikkels. Net als de repen, zijn alle tassen one of a kind en is de naam van de maker aan de binnenkant van de tas genaaid. De tassen zijn handgemaakt in Kigali, Rwanda. ‘From Africa with love’.” (Bron: www.tonyschocolonely.com)

De tassen zijn vanaf 14 september exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en Tony’s Stores. Voor € 25,- krijg je de drie nieuwe Limited Edition repen en een AFRIEK-tas naar keuze.

En, kun jij je beheersen of ga je direct de nieuwe Limited Editons bestellen? O en nu het toch over chocolade gaat; je kunt nog meedoen aan de winactie van de Chocotoko!

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie