Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Tijd om een verlanglijstje te maken! Als je bijna jarig bent mag dat, toch?
Verlanglijstje verjaardag

Tijd om een verlanglijstje te maken! Als je bijna jarig bent mag dat, toch?

“Er is er één jarig, hoera, hoera…” Janken jongen! Het is ook niet niks natuurlijk 1 jaar worden, en dat is te zien op de foto. Nou ja, het is weer bijnnnnnna zover. En dan mag je ongegeneerd een verlanglijstje maken toch? Hoewel ik eigenlijk niets écht nodig heb, is zo’n lijstje met dingen die het leven leuker maken altijd fijn. Hoewel je er ook hebberig van wordt, dat wel…

Vroeger, toen ik nog kleine Sabine was, kon ik niet wachten tot het aftellen klaar was en ik dan ein-de-lijk jarig was. De spanning! Inmiddels boeit het me al jaren niet meer zo. Sterker nog, we vieren alleen de verjaardagen van de broers. Je weet wel zo’n huis vol. Gezellig maar ook een gedoe en ben altijd vooral druk-druk-druk. Van tevoren met boodschappen doen en lekkers bakken en tijdens met alle glazen vullen, hapjes maken enzovoort. Aan het einde, als iedereen weer naar huis gaat besef ik me altijd pas dat ik zelf amper iets heb gedronken en gegeten. En, nog stommer, met de helft van de visite niet veel meer woorden heb gewisseld dan de begroeting en ‘Wil je nog wat drinken?’. Het leed dat verjaardagen vieren heet haha. Herkenbaar?

Verlanglijstje verjaardag

Anyway, check mijn verlanglijstje…

1. Met stip op nummer 1 staat de Fitbit AltaHR. Niet omdat ik nu zo waanzinnig veel sport dat ik er niet zonder kan, maar wel omdat ik het een leuk ding vind. De functies die erop zitten maken hem alleen maar nog leuker. En je kunt variëren met de bandjes, hoe leuk is dat!

2. Omdat ik graag blog en lees staat het vernieuwde Blogboek van Kelly Deriemaeker hoog op mijn verlanglijstje. Altijd leuk om nieuwe ideeën op te doen.

3. Dat ik fan ben van KitchenAid zal geen geheim meer zijn vrees ik. En de KitchenAid ijsmaker staat dus ook op mijn verlanglijstje. Het ijsweer staat ten slotte weer voor de deur. En zelfgemaakt is gewoon altijd lekker toch?

4. Aangezien dat consequent sporten van mij heel prima bevalt is een extra setje kleding niet alleen wens maar ook nodig. Deze tight, en bijpassende top, van Reebok zouden dan ook heel welkom zijn.

5. Deze Adidas sneakers kocht ik vorig jaar en zijn inmiddels echt aan vervanging toe. Zo vaak draag ik ze; ze passen ook echt bij bijna alles. Hoewel er talloze andere zwarte sneakers zijn zou ik net zo makkelijk weer dezelfde kopen want ze lopen echt heerlijk.

6. Rituals is altijd goed. Laat er nu net weer een nieuwe shower gel zijn uitgebracht: express your soul. Die moeten we natuurlijk hoe dan ook uitproberen.

Als ik zou willen zou dit lijstje natuurlijk nog veel langer kunnen worden, maar ik hou me in. Nogmaals, kan ook prima zonder maar wenslijstjes zijn toch gewoon te leuk om te maken? O ja, als je je afvraagt wanneer ik jarig ben: 14 april is het zover 😉

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie