Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Mistletoe boven Moonstone Lake foto

Mistletoe boven Moonstone Lake #blogtour

Ken je de Jewel Island serie al? Zo niet; ik zou snel beginnen met lezen! Zo wel; dan heb ik goed nieuws voor je want deel 5 is net verschenen. De titel Mistletoe boven Moonstone Lake en het omslag verraden het al, het gaat om een heerlijk kerstig verhaal. Ik mocht al lezen voordat het boek van Holly Martin verscheen en deel vandaag de review met je. Lees je mee?

Feelgood is mijn go-to genre als ik wil ontspannen. Na een hele dag in de weer te zijn geweest met laptop en iPhone, vind ik lezen heerlijk. Om te voorkomen dat mijn hoofd ‘aan’ blijft, zijn boeken die je naar een andere plek brengen zonder ingewikkelde verhaallijnen echt fantastisch. Ik lees ze dan ook graag en vaak.

Mistletoe boven Moonstone Lake: wat je kunt verwachten

mistletoe boven moonstone lake omslagIn deel 5 van de feelgood serie Jewel Island, gaat het om kunstenares Zoey die een van de kerstkraampjes heeft gehuurd op de kerstmarkt in het dorpje. Ze vond het een mooi moment om weg te gaan uit haar woonplaats en van haar ex-verloofde. Op de kerstmarkt ontmoet ze Kit, hij verkoopt churros, op bijzondere wijze. Hij gooit een emmer water over haar heen als ze een warm drankje over zich heen krijgt. Hoewel Zoey en Kit, net gescheiden, allebei eigenlijk rustig aan willen doen, blijkt al snel dat het tussen hen knettert en er geen houden aan is.

Dan ontdekt Zoey dat Kit de zoon is van haar leermeester en ze een groot geheim bewaart van zijn vader. Zoey wil haar belofte niet verbreken en Kit niet kwetsen, maar Kit kan niet leven met dit geheim tussen hen en zich altijd afvragen wat voor geheim het betreft. Een onverwachte wending laat hen uiteindelijk inzien dat de waarheid boven tafel moet komen

Hoe het verder gaat?

Om spoilers te voorkomen, laat ik het toch echt hierbij. Ik kan alleen maar zeggen: ga vooral zelf lezen en genieten van dit feelgood kerstverhaal over Zoey en Kit in de pittoreske setting van Moonstone Lake. Ik vond het echt een fijn boek, uit een net zo fijne serie, waarmee je al heerlijk in de kerststemming komt inclusief verse sneeuw. Perfect om mee op de bank te kruipen, lekker onder een dekentje met een grote mok thee… Ook leuk als cadeautje in de zak van Sint of onder de boom!

Over Holly Martin

Holly Martin woont in een kleine witte cottage aan zee, studeerde media aan de universiteit en werkte daarna als receptionist bij een hotel en bij een bank. Toen een van haar collega’s het 15-jarig jubileum vierde, viel het kwartje dat ze moest ontsnappen. Ze ging terug naar de universiteit om leerkracht te worden en stond daarna een paar jaar voor de klas. Alle uren reistijd gaven haar veel tijd om te schrijven. Inmiddels schrijft Holly al acht jaar lang full time en is ze bestseller auteur van 26 boeken en heeft ze meer dan een miljoen boeken verkocht over de hele wereld. Ik hou van haar schrijfstijl en de personages die ze creëert  en las met veel plezier pas nog Een zomer om van te dromen.

En, ga jij dit nieuwe boek van Holly hoe dan ook lezen? Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het weten? Vind ik leuk! 

 

Eerder in de serie verschenen:

 

Blogtour banner Mistletoe boven Moonstone Lake

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie