Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

theefit

Theeliefhebbers opgelet: maak kennis met Theefit!

Terwijl ik dit artikel maak staat er naast mij een kop Eazy Green van Theefit. Als echte theeliefhebber word ik altijd blij van nieuwe theetjes proeven. Theefit stuurde twee soorten thee op omdat proeven nu eenmaal het beste werkt. Nieuwsgierig naar wat ik van de thee van Theefit vind? Lees vooral verder dan. 

Thee drink ik, afgewisseld met water, de hele dag door. Van ontbijt tot ’s avonds. Groene thee is mijn favoriet, maar de ene (groene) thee is de andere niet. Daar zit wel degelijk heel veel verschil in. Gelukkig maar want smaken verschillen ook ten slotte.  Theezakjes zijn handig voor even snel een kopje thee of om mee te nemen. Losse thee is daarentegen vaak smaakvoller en hoe dan ook gezonder.

Waarom losse thee van Theefit gezond is

theefitThee bevat geen calorieën en bevat van nature veel antioxidanten en mineralen die bijdragen aan een goede gezondheid. Maar dat geldt helaas niet voor iedere thee die je kunt kopen. Theefit is ontstaan vanuit de behoefte om juist die gezondheidsvoordelen te benutten door goed kwaliteit thee aan te bieden. Pure thee, zonder toevoegingen die niets met thee te maken hebben. Een van de doelen van Theefit is met het drinken van lekkere, gezonde en kwalitatief goede thee het gebruik van  suikerhoudende dranken terug te brengen.

Eazy Green van Theefit

Een gezonde zachte groene thee. Ideaal voor de beginnende theedrinker of iedereen die van zachte thee houdt.

De Eazy Green thee is inderdaad een heel toegankelijke zachte groene thee. Met een vleugje jasmijn zorgt hij voor een instant vleugje vakantiegevoel. Een groene thee die je prima op ieder moment van de dag kunt drinken. En daar houd ik van! Op de verpakking en op de site van Theefit kun je precies lezen hoe lang de thee moet trekken voor een optimale smaak, hoeveel thee je moet gebruiken en hoe heet het water moet zijn. Er komt best wat kijken bij een lekkere kop thee hè…

Eazy Breazy van Theefit

De juiste combinatie van kruiden die tijdens gestreste momenten helpen ontspannen.

Eazy Breezy is een cafeïnevrije mix van St. Janskruid, berkenblad, stukjes perzik, sinaasappelbloesem, rijstmeel, bonenschillen, brandnetelblad en saffloerbloesem. Hoe dat smaakt? Heerlijk fruitig en dat maakt hem zeer geschikt voor een frisse kop thee in de namiddag bijvoorbeeld. Ook lekker voor de zomer.

Losse thee kun je op verschillende manieren maken. Met een thee-ei, een theepot met filter of theefilters die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Als ik één kopje zet gebruik ik meestal een theefilter. Voor een pot vol heb ik onlangs een speciale, en hele mooie, theekan aangeschaft waar ik onwijs blij mee ben. Enjoy your tea!

Wil je zelf deze thee, of een van de vele andere smaken, proeven? Bestellen kan hier >>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord