Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

sweaters voor foodies

Sweaters voor foodies: check deze 6 leuke!

Lekker comfortabele sweaters kun je nooit genoeg hebben. Liefst wel een beetje leuke natuurlijk. Heerlijk voor een dagje vrij. Spijkerbroek, sweater, sneakers en klaar voor een relaxte dag waarbij je op de bank kruipt, boodschappen doet of het huis poetst. Ik zocht zes sweaters voor foodies bij elkaar. Zit jouw favoriet er tussen? 

Hoewel ik fan ben van de hoodies van Superdry is een sweater zonder capuchon soms gewoon handiger of leuker. Maar dan wel graag sweaters die een leuke print of tekst hebben. Eten blijkt een dankbaar onderwerp te zijn om sweaters mee op te leuken. Althans, ik vond er een heleboel en zet er zes voor je onder elkaar.

6x Sweaters voor foodies

1. Rumag stelt nooit teleur als het om briljante teksten gaat. Deze sweater ‘ik heb honger’ is een echte foodie op het lijf geschreven toch?

2. I run because I really like cupcakes… balans noemen ze dat toch? Extra leuk voor foodies die ook graag hardlopen. De sweater is ook in zwart en grijs verkrijgbaar.

3. Ben jij, of ken jij, een echte patat-liefhebber? Dan mag deze sweater niet in jouw kledingkast ontbreken.

4. Als ze jou mogen wakker maken voor pizza dan is dit de sweater voor jou. Zeker als jouw bijnaam pizza princess is. En zo niet, dan is die bijnaam met deze trui zo geregeld.

5. Deze staat dus hoog op mijn wishlist. Zo’n Foodie-sweater is perfect voor een vrije dag waarop de boodschappen gedaan moeten worden en je daarna de keuken in duikt.

6. Oh Crêpe! Deze sweater van Je m’appelle ligt al een tijdje bij mij in de kast en draag ik regelmatig. Vind de tekst nog steeds geniaal gevonden.

En, zit jouw favoriet er tussen of kun je niet kiezen? Je kunt ze natuurlijk altijd allemaal op je wishlist zetten voor later…

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie