Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

De schoonheidsspecialiste: een uurtje me time!

De schoonheidsspecialiste: me time! (+winactie!)

Kom jij wel eens bij de schoonheidsspecialiste? Ik al jaren iedere zes tot acht weken. Heerlijk! Even een uurtje me time en volkomen ontspannen weer naar huis. Je moet ten slotte goed voor jezelf zorgen toch? Door goed te eten, te sporten én door te ontspannen en je huid aandacht te geven. Maar wat nu als je favoriete ermee stopt en je op zoek moet naar een andere schoonheidsspecialiste in Almere. Luxeproblemen, I know. 

Ik snap best dat niet iedereen zich iedere zes tot acht weken een bezoek aan de beautysalon kan veroorloven. Maar als het even kan, gun het jezelf. Al is het misschien niet zo regelmatig. En er zijn specialistes in diverse prijsklassen te vinden. Vaak zoeken opleidingen ook modellen. Win win voor beide partijen 😉 O en check vooral ook de winactie verderop: je maakt kans op een gratis gezichtsbehandeling!

Waarom je naar de schoonheidsspecialiste zou moeten gaan:

  • Op 1: me time! Gegarandeerd een uur lang geen mobiel, kind, man, schoonmoeder, collega of wat dan ook die je stoort. Maar een uur lang ongegeneerd relaxen.
  • Het is fijn voor je huid, dat zal geen verrassing zijn. Ik heb zelf een gevoelige huid die snel ‘van streek’ is. De juiste schoonheidsspecialiste ziet dit en past de behandeling daar op aan.
  • Fijne producten die bij je huid passen. Dit sluit eigenlijk naadloos aan op het punt hiervoor. Want met de juiste producten voor thuis heb je een blij huidje, ook tussen de behandelingen door.
  • Hoe ouder je wordt, hoe groter de noodzaak van die schoonheidsspecialiste. Je huid vraagt steeds meer aandacht en zorg om netjes ouder te worden.
  • Epileren! Heel eerlijk: ik heb er zelf nauwelijks geduld voor. Dus laat ik tijdens de behandeling ook altijd weer even mijn wenkbrauwen netjes maken. Hoef ik tussen de behandelingen door alleen een beetje bij te werken hier en daar.

Als je favoriete schoonheidsspecialiste er mee stopt…

Ik kwam jaren lang bij Esmeralda bij ons in de wijk, met een salon aan huis. Een paar jaar geleden besloot Esmeralda dat het tijd was voor andere dingen en dus ging ik op zoek naar een andere schoonheidsspecialiste. En dat lieve mensen, was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben bij verschillende geweest en telkens gaf het me niet dat relaxte gevoel dat ik bij Esmeralda altijd kreeg en deed mijn huid niet wat de bedoeling was. O nee wacht, niet liegen; een behandeling tijdens een vakantie in Duitsland was perfect. Maar ja, dichtbij huis was het best lastig.

Gevonden! Een fijne schoonheidsspecialiste in Almere

Jazeker, uiteindelijk is het gelukt weer een fijne schoonheidsspecialiste te vinden. En ook dit keer weer in de wijk: extra fijn! QBeauty is een Day Spa die behalve gezichtsbehandelingen nog veel meer fijns biedt. Ik ga altijd voor de Babor Skinovage Treatment, omdat de producten van Babor heel fijn zijn voor mijn huid.

Eenmaal op de behandelstoel is het grote ontspannen begonnen. In de winter komt er een fijn dekbedje over je heen en kun je zelfs kiezen voor stoelverwarming. Dan wordt eerst je huid goed gereinigd (make-up verwijderen, peeling, oneffenheden verwijderen) en in mijn geval de wenkbrauwen geëpileerd. Daarna zou een doorbloedingsmasker worden aangebracht maar aangezien mijn huid nogal gevoelig is slaan we die altijd over. Dan volgt een voedend ampul, een uitgebreide gezichtsmassage en een gezichtsmasker. In plaats van het doorbloedingsmasker krijg ik op dat moment ook altijd oogpads aangebracht. Dan word je even alleen gelaten zodat het masker goed zijn werk kan doen. Dit vind ik persoonlijk wel altijd net te lang duren; iets met ongeduld haha. Esmeralda vulde deze tijd altijd met een handmassage; goddelijk echt. Tot slot wordt het masker weer verwijderd en de verzorgende dag/nachtcrème aangebracht. Ik ga zelf altijd het liefst in de avond, zodat ik eenmaal thuis niets meer aan mijn gezicht hoef te doen. De make-up is er al af ten slotte en de nachtcrème is al aangebracht. Heerlijk.

WIN!

Tot slot heb ik fantastisch nieuws: ik mag een gratis gezichtsbehandeling van Qbeauty weggeven! Dezelfde die ik altijd reserveer: de Babor Skinoavage Treatment ter waarde van € 60,-. Hoe tof is dat! Wil jij kans maken of weet je iemand die zo’n gezichtsbehandeling verdient? Laat dan snel een reactie achter onder dit blogartikel! Op 26 september aanstaande maak ik de winnaar/winnares bekend.

En, ga jij wel eens naar de schoonheidsspecialiste? Of eigenlijk niet maar heb ik je op een idee gebracht? Doe dan vooral mee aan de winactie. En als je daar niet op wil wachten, je vindt hier meer informatie over Qbeauty>>

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

17 Comments

Geef een antwoord