Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #9: Tony’s Limited Editions, de Pepernotenfabriek, Ritual of Holi…

Friday Favorites #9: Tony’s Limited Editions, de Pepernotenfabriek, Ritual of Holi…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen tijd met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere Tony’s Limited Editions, de Pepernotenfabriek en de Ritual of Holi…

FF #9: Pukster-bakboek

Ik bak graag en vaak, dat mag geen verrassing zijn, en heb inmiddels de nodige bakrecepten verzameld hier op Pukster. Recepten die ik zelf ook regelmatig er weer even bijpak om hoeveelheden te checken bijvoorbeeld. Toen ik van Hetfotoalbum.nl een fotoalbum mocht maken wist ik dan ook gelijk wat het moest worden: een Pukster bakboek met mijn favoriet bakrecepten! Leuk toch?

FF #9: agenda 2019

Noem het vroeg maar ik ben dus alweer aan het kijken voor een dagagenda voor volgend jaar. Deze met cognac-kleurige lederen omslag is een kanshebber. Maar voor ik bestel wacht ik nog even of er nog andere leuke voorbij gaan komen. En ja, ik gebruik liever een ouderwetse agenda om mijn dagen in te plannen dan digitaal.

FF #9: Tony’s limited editions

Vorig weekend plofte er een doos met de drie nieuwe repen van Tony’s op de deurmat. De nieuwste limited editions om precies te zijn. Ik schreef er een blog over als je nieuwsgierig bent maar kan vast verklappen dat melk mijn favoriet van de drie is.

FF #9: Ritual of Holi

Ik ben dol op de producten van Rituals en dan vooral de doucheproducten. Als er dan weer een nieuwe lijn verschijnt kan ik het niet laten om die te kopen. En zo ben ik nu dus in het bezit van een paar fijne nieuwe doucheproducten van de Ritual of Holi. Wat is jouw favoriet van Rituals?

FF #9: sinaasappel kruidnoten

O jongens… de Pepernotenfabriek is sinds kort weer open bij ons in de stad. Gemengde gevoelens hoor want super lekker maar o zo slecht. Anyway, terwijl de man vorige week druk was met een halve triatlon doken kleine broer tijdens het aanmoedigen toch even naar binnen. We gingen weg met een paar zakjes waaronder mijn favoriet: sinaasappel kruidnoten.

FF #9: Sweet Jewelry

In het voorjaar kocht ik al een soortgelijk vestje/jasje bij Sweet Jewelry met een panterprint (Nel Veerkamp ja) dat super lekker draagt. Dit najaar voeg ik er deze variant met leuke print aan toe. Zit comfortabel en combineert prima met een zwarte skinny of spijkerbroek.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie