Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Netflix tip: Virgin River foto

Netflix tip: Virgin River

Netflix en ik kunnen het goed vinden met elkaar. Niet elke dag, sterker nog soms niet eens elke week maar dat maakt niet uit. Netflix is er gewoon altijd en overal. Mijn favoriete Netflix-momenten combineren vaak met een dekentje, de bank en thee. Soms wissel ik de bank om voor mijn (mega comfortabele) bed. Wat ik dan kijk? De serie Virgin River bijvoorbeeld!

Deze serie is zó leuk! Ik heb het eerste seizoen razend snel gekeken en kijk nu met smart uit naar seizoen twee. Want dat dat er komt is zeker, gelukkig. Wist je al dat de serie gebasseerd is op de gelijknamige serie boeken van Robyn Carr? Wat mij betreft mogen er nog vele seizoenen op Netflix volgen, maar voorlopig kunnen we vooruit met de boeken van deel 2 en 3.

Waar gaat Virgin River over?

Verpleegkundige Melinda Monroe (Alexandra Breckinridge) besluit, na een aantal heftige gebeurtenissen in haar leven,  in te gaan op een advertentie voor een baan in het kleine stadje Virgin River: de assistente van de plaatselijke (knorrige) dokter Vernon. Burgemeester Hope had haar een  schitterende bungalow aan het meer beloofd, maar ze treft bij aankomst een verwaarloosd huisje aan. Niet een al te beste start.

En dan is daar Jack… In no time ontstaat en een bijzondere band tussen de twee maar allebei hebben ze een flinke rugzak, waarvan je flashbacks ziet in de serie. Maar of ze nu wil of niet, Mel wordt al snel opgezogen in het dorpsleven. Zal ze blijven of besluit ze toch om terug te gaan naar de stad en haar oude leven? Ik zeg kijk snel alle afleveringen! Je vindt de serie hier op Netflix >>

Nieuwsgierig naar Virgin River? Check de trailer!

Je snapt inmiddels dat ik fan ben en uitkijk naar het volgende seizoen op Netflix. Chesapeake Shores is ook zo’n heerlijke serie, maar ook daarvan heb ik alle afleveringen al gezien. Heb jij nog een tip voor iets vergelijkbaars? 

 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord