Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Moederdag cadeautjes voor de sportieve moeder

Moederdag cadeautjes voor sportieve moeders

Laat ik voorop stellen dat ik persoonlijk niet zoveel heb met het principe ‘moederdag’ en moederdag cadeautjes. Dat neemt niet weg dat ik het altijd een goed plan vind om lijstje te maken met dingen die het leven leuker maken. In dit geval dingen die het sporten leuker maken. Dus heb jij of ben jij een sportieve moeder, lees dan vooral even verder…

Misschien is het je opgevallen als je Pukster volgt op Instagram; ik ben langzaam maar zeker meer gaan sporten. Niet omdat het moet maar omdat het kan. Het is wel een kwestie van puzzelen met de agenda soms maar ik voel me gewoon lekkerder, sterker en fitter als ik regelmatig beweeg. Vooral de combilessen van kickboksen en bouncen (op trampoline) bevalt me erg goed. Dat wissel ik af met cardio- en krachttraining terwijl kleine broer zwemles krijgt in de sportschool. En soms voeg ik daar nog een rondje hardlopen aan toe. Je snapt het al, dat vraagt om een uitbreiding van de collectie sportkleding (en andere benodigdheden).

Moederdag cadeautjes voor de sportieve moeder

Sportieve moederdag cadeautjes

1. Met stip op nummer 1 staat de Fitbit Alta HR. Ik kreeg ‘m voor mijn verjaardag vorige maand en ben er super blij mee. Behalve dat dit sporthorloge van alles voor je registreert is het ook gewoon een mooi ding dat je prima als horloge naar je werk kunt dragen.

2. Leuke sportkleding hoeft echt niet duur te zijn. Bij Hema kun je bijvoorbeeld ook heel goed voor sportkleding. Dit shirt bijvoorbeeld. Leuk ding toch?

3. Persoonlijk ben ik Dopper-fan en heb ik er verschillende in huis. De broers krijgen ze mee naar school bijvoorbeeld. Als je er nog geen een hebt dan is deze Dopper-combi top. Heb je gelijk de sportscap erbij zodat je snel kunt drinken tijdens je workout.

4. Ideaal als geen tijd (of zin) hebt om naar de sportschool te gaan: een yogamat om thuis je oefeningen te doen. In een half uurtje tussen de bedrijven door kun je al een boel doen.

5. Als het budget het toelaat en je wilt moeders eens echt verwennen dan zijn deze draadloze ‘oortjes’ oftewel EarPods een goed idee. Als je moeder een iPhone heeft natuurlijk. Als je moeder graag muziek luistert tijdens het sporten wordt ze hier heel blij van. Zitten die rotdraadjes niet meer in de weg.

6. Fitnesselastieken, dynabands… hoe je ze ook noemen wilt: handig! Want ook hiermee kun je thuis een prima workout doen met weerstand. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie aangezien ze amper ruimte innemen.

Zitten er voor jouw sportieve moeder geschikte moederdag cadeautjes tussen? Of kun je iets toevoegen aan je eigen wensenlijstje als sportieve moeder? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord