Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Avond
  • /
  • Pinspiratie: 6x spaghetti recepten
Pinspiratie: 6x spaghetti recepten

Pinspiratie: 6x spaghetti recepten

In de contentkalender zag ik dat het vandaag Spaghetti day is. Dus wat eten we vandaag? Juist, spaghetti. Omdat we de standaard bolognese inmiddels wel kennen ging ik op Pinterest op zoek naar 6 verrassende spaghetti recepten. Kijk je mee naar het lekkers dat ik uitzocht? 

One of the world’s favorite dishes, spaghetti is more than deserving of its own little holiday. And because it is both simple and delicious, spaghetti is the perfect dish to make to bring out your inner chef, even if you don’t have all that much cooking experience! (Bron: www.daysoftheyear.com)

Gevonden op Pinterest: 6x de lekkerste spaghetti recepten

1. Met dit recept van Donna Hay voor Burrata, balsamic and chilli spaghetti zet je echt iets anders dan anders op tafel op spaghetti day. Donna Hay kennende is dit meer dan lekker.

2. Check de foto’s van dit recept en het water loopt je onmiddellijk in de mond. Ik ga dit recept voor Spaghetti and meatballs zeker weten maken binnenkort.

3. Ben jij net als ik dol op pesto? Dit recept voor Pasta pesto met spekjes en spinazie zet je letterlijk in een handomdraai op tafel. Ideaal voor een drukke doordeweekse dag. Snel, lekker en voedzaam!

4. Deze Frutti di mari spaghetti met onder meer garnalen, mosselen en inktvis ziet er geweldig uit. Een feestje op het bord van iedere pasta- en visliefhebber.

5. Ga je vandaag toch al een vegetarische maaltijd maken? Dan is dit recept voor Creamy garlic herb mushroom spaghetti wellicht een goed keuze. Ik vind het er in ieder geval dusdanig lekker uitzien dat het recept op mijn te-maken-lijstje gaat.

6. Over lekker gesproken… dit laatste spaghetti recept mag er ook zijn: Garlic butter capellini pomodoro with shrimp. Jummie!

Ik ga voor nummer 2 of 5 denk ik. Welke van deze verrassende spaghetti recepten ga jij maken op spaghetti day? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

2 Comments

Geef een antwoord