Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #6: light blue, honing, vakantieboeken…
Friday Favorites #6

Friday Favorites #6: light blue, honing, vakantieboeken…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen week met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het tijd voor friday favorites met onder andere light blue, honing en vakantieboeken.

Friday Favorites #6: light blue, honing, vakantieboeken...FF #6: light blue intense

Dit is dus echt een all time favorite. Ik heb er altijd wel andere geuren naast maar dit is al jaaaaaren een blijvertje. Althans, tot nu toe gebruikte ik altijd de originele ‘light blue’ versie van Dolce & Gabbana. Maar ja, als er dan een andere versie is die Light Blue Intense heet, moet die natuurlijk worden uitgeprobeerd. Overigens heb ik ook wel eens de zomer-edities, die echt totaal anders ruiken. Anyway, deze versie van light blue is zoals ‘intens’ al zegt net iets krachtiger van geur. Heerlijk! Ik kan weer even voort.

FF #6: honing

Foodpost is altijd top en in dit geval zeker: een doos vol honing goodies van Lekkerehoning.nl om te proeven. En dat zijn we dus uitgebreid aan het doen. Er gaat zelfs een pot honing mee op vakantie (omdat die laatste ook geproefd moet ten slotte). Binnenkort volgt een review en vertel ik je precies wat er in die doos zat en wat we ervan vinden. Wordt vervolgd…

FF #6: gifts from China

De broer en schoonzus reisden vorige maand een paar weken door China. We konden als thuisblijvers de reis van dichtbij volgen via de app Polarsteps. Toen was al duidelijk dat ’thee’ een belangrijk thema was tijdens de reis. Deze prachtige gepersonaliseerde boekenlegger is met vingerverf gemaakt. En die blokjes zijn geen bouillonblokjes maar 15-jaar oude Pu’er thee. Hoewel ik nieuwsgierig ben, vind ik het dan toch ook zonde om aan te breken haha. O en leuk nieuws: binnenkort verschijnt er een gastblog van mijn broer op Pukster over de thee-ervaringen die hebben opgedaan tijdens hun reis door China.

FF #6: vakantieboeken

Yep een heerlijk stapeltje leesvoer voor de vakantie. Voordeel, en bijwerking, van werken bij de bibliotheek: keuze in overvloed. Betekent ook wel weer keuzestress soms maar goed. En hoewel het ‘allemaal ballast’ is zoals de man dat noemt, lees ik toch het liefst uit een echt boek in plaats van digitaal. Mocht ik vroegtijdig door deze stapel heen zijn, dan kan ik altijd nog de iPad pakken en inloggen op de vakantiebieb. En ja, ik heb een voorkeur voor luchtig leesmateriaal tijdens vakantie, waar je niet teveel bij hoeft na te denken, makkelijk even weg kunt leggen (want “mama!”) en dat lekker vlot wegleest.

FF #6: Nãkd

Eerst maar even de correcte uitspraak: naked als in naakt. Best logisch ook wel aangezien het om raw food gaat. Ooit verkocht ik ze zelf (want de oorsprong van Pukster is een heuse webwinkel), maar nog steeds zijn ze favoriet als het gaat om goede tussendoortjes voor in de tas. En er komen nog steeds nieuwe smaken bij. Favorieten van dit moment: Bakewell Tart, Lemon Cake en Blueberry Muffin.

FF#6: bananen-shirt

Grote broer (13) heeft iets met bananen. Geen idee van het hoe en waarom maar het is zo. Pas geleden shopte hij al een zwemshort met bananen, ik quote: “ok, die móet ik gewoon hebben”. Dus toen ik dit shirt tegenkwam bij AliExpress kon ik het niet laten, voor die paar euro. En inderdaad; een blije grote broer. Hoewel de pret niet heel lang gaat duren want de L viel niet zo L’erig uit, lees wat kort. Maar goed, de vakantie lukt nog wel qua lengte. Denk ik. Hoop ik. Geen idee, want hij groeit maar door echt…

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie