Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

De kerstreclames van de supermarkten in 2017

Dit zijn de kerstreclames van de supermarkten in 2017

Ieder jaar weer proberen merken en bedrijven elkaar te overtreffen met de meest leuke/originele/grappige/ontroerende kerstreclame. En daar waar Coca Cola eerst redelijk alleen was op het gebied van de kerst commercial doen er ieder jaar meer bedrijven mee. Ik heb alweer de nodige kerst commercials voorbij zien komen dit jaar. Wat de supermarkten betreft steekt er voor mij eentje bovenuit. Welke vind jij het leukst? 

De reclame met de Coca-Cola vrachtauto’s verschijnt rond de kerstdagen regelmatig weer op het televisiescherm. De bekendste reclame van het merk Coca-Cola verscheen in 1995 voor het eerst op de televisie. De Coca-Cola vrachtauto’s werden door reclamebureau WB Donner ontworpen. Voor de versiering van de vrachtauto’s zijn meer dan dertigduizend lampjes gebruikt. De afbeeldingen van de Coca-Cola en de Kerstman zijn te zien op de zijkanten en achterkant van de vrachtauto’s. In 1999 werd de Coca- Cola reclame opgenomen in Vancouver Canada met behulp van drie vrachtwagens. De beelden laten zien hoe een grootvader een kerstverhaal aan zijn kleinzoon voorleest. Zij horen muziek kijken naar buiten. Dan zien zij de verlichte Coca-Cola vrachtwagen verschijnen. En horen het liedje “Holidays are coming”. Voor veel mensen heeft deze reclame iets magisch en is dan ook over de gehele wereld bekend. Om deze reclame tot stand te brengen was er een cast van veertig personen nodig. (Bron: Infonu.nl

De kerstreclame van Jumbo:

Van de drie die ik hier noem, is de kerstreclame van Jumbo toch wel mijn favoriet. Super schattig met alle bosbewoners die midden in de nacht de blokhut omtoveren tot een kerstparadijs.

https://youtu.be/fQ1_9tSViKo

De kerstreclame van Albert Heijn

Albert Heijn mikt op de emotie en doet denken aan Hendrik Groen (van de boeken). Heel aandoenlijk.

De kerstreclame van Plus

Ik gok dat veel (gescheiden) gezinnen het gevoel dat deze kerstcommercial oproept direct herkennen…

Behalve deze drie van de grote supermarkten uit ons land, zijn er nog veel meer leuke kerst commercials dit jaar. Welke is jouw favoriet? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie