Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday Favorites #12: Kaya Sieraden (+ winactie!)

Friday Favorites #12: Kaya Sieraden (+ winactie!)

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Deze keer deel ik in friday favorites mijn verlanglijstje dat ik van Kaya Sieraden mocht maken. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. 

WIN!
Behalve dat ik een te leuke armband van mijn verlanglijstje kreeg van Kaya Sieraden, mag ik precies zo’n zelfde armband weggeven. Leuk hè! Hoe je kans maakt? Laat een reactie achter onder dit blog! Vertel waarom en voor wie (voor jezelf mag ook natuurlijk) je de armband wil winnen. Op 5 december, pakjesavond ja, maak ik de winnaar bekend. 

“Kaya Sieraden maakt sieraden, die je naar wens kunt laten personaliseren met een persoonlijke gravering met keuze uit talloze bedels en geboortestenen. Zo zijn onze sieraden vooral bekend van de leuke moeder-dochter setjes. Maar wat wij heel belangrijk vinden is dat ook een deel van ons geld naar het goede doel gaat. Zo doneren we per verkocht sieraad een gedeelte aan Gambia. Op dit moment gaan er al 20 kindjes door onze donaties naar school, maar we hopen natuurlijk dat dit er in de toekomst meer worden.” Melissa van Kaya Sieraden

Verlanglijstje Kaya Sieraden

6x Kaya Sieraden

FF #12: cute balls
Op nummer 1 op mijn verlanglijstje zette ik deze gave zilveren armband Cute Balls met twee sterren. Favoriet omdat het een subtiele armband is die eigenlijk overal mee te combineren is. Hoe leuk dat ik deze dus pas geleden in mijn brievenbus vond! Ik heb ik ‘m al gedragen in combinatie met een zwart leren armbandje van Pandora, maar ook solitair heel mooi. Ook verkrijgbaar met zes sterren en in kindermaat.

FF #12: connected
Dit is ook een heel fijn armbandje. Ik kreeg dit armbandje afgelopen zomer tijdens het Blogger by Nature event in Soest en draag ‘m graag en vaak. Leuk weetje: er is ook een kindermaatje zodat je kunt ’twinnen’ met je dochter. Ze zijn zelfs als set verkrijgbaar.

FF #12: bangle met tekst
Deze staan ook nog op mijn wishlist: bangles met leuke teksten. En dan ga ik toch weer voor zilver. Hoewel dat rosé ook heel mooi is. Super leuk cadeautje ook want je koopt ze voor een schappelijke prijs. Voor een kleine meerprijs kun je zelfs iets laten graveren aan de binnenzijde.

FF #12: ketting met disc en geboortesteen
Hoewel ik meer van de armbandjes ben dan van de kettingen mag deze ketting ook op mijn verlanglijstje. Leuk verjaardagscadeautje ook! En ook deze is weer in volwassen- en kindermaat verkrijgbaar en de disc kan gegraveerd worden.

FF #12: zilveren onyx armband
De combinatie van zilver en zwart vind ik ook erg geslaagd. Het infinity-teken maakt ‘m extra leuk. En ook deze kun je weer bestellen van hele kleine maatjes tot verschillende volwassen maten.

FF #12: cute & speechless
Tot slot stond deze mooie set ook nog op mijn verlanglijstje. Omdat een combinatie van meerdere armbandjes vaak net iets leuker is. Zeker bij een verder eenvoudige outfit.

En, heb je inspiratie voor leuke kerstcadeautjes? Voor jezelf of voor iemand anders onder de kerstboom? Doe vooral mee aan de winactie door hieronder te reageren! 

(Dit artikel betreft een samenwerking)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

22 Comments

Geef een reactie