Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #8: Instaproof, Biosphere, Chesapeake Shores…
Friday favorites foto

Friday Favorites #8: Instaproof, Biosphere, Chesapeake Shores…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere Instaproof, Biosphere en Chesapeake Shores.

FF #8: Instaproof

Ik moet nog heel even geduld hebben voor het nieuwe boek van Kirsten Jassies in de brievenbus ligt: Instaproof. Komende week is de planning en ik kan niet wachten. Als Instagram-fan moet ik deze natuurlijk hebben, net zoals de Grammie van Amber van Leeuwen. Ook heel fijn leesvoer. Heb jij ook al besteld?

FF #8: winterjack

Onder het mom ‘dan heb ik die maar vast’ shopte ik alvast een nieuw winterjack. Deze van Superdry is perfect voor op de fiets naar het werk. Nu nog op zoek naar een wat langer model; je weet wel, voor als je een keer een wat langer vest aan hebt bijvoorbeeld. Maar ik denk zomaar dat dat ook helemaal goed gaat komen.

FF #8: Voor de open haard

Eens in de zoveel weken ga ik langs de theewinkel bij ons in de stad voor nieuwe voorraad losse thee. Kasten vol met ontelbare smaken thee in zwart, groen, rooibos, kruiden of een mix. Ik heb uiteraard zo mijn favorieten, die overigens wel per seizoen verschillen. Dit keer ging er een nieuwe smaak mee: Voor de open haard. En inderdaad, zoals ik al verwachtte een lekker herfsterig theetje met kaneel en dergelijke.

FF #8: Vegan 100

Dit heerlijke boek vond ik toen ik thuiskwam van vakantie: Vegan 100. Uiteraard plofte ik er afgelopen week mee op de bank en schreef er direct een review over. Als je graag (vaker) vegan wil eten of juist op zoek bent naar nieuwe vegan recepten, lees van vooral even de review.

FF #8: Chesapeake Shores

Een van mijn guilty pleasures: Chesapeake shores kijken op Netflix. Inmiddels zit ik middenin seizoen drie en moet ik het doen met een aflevering per week (stom!). Zo’n heerlijke serie uit de categorie feelgood. Gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Sherryl Woods. Aanradertje dus!

FF #8: Biosphere kweekkas

Weet niet hoe jij dat dat doet maar verse kruiden koop ik meestal helemaal opgekweekt in een potje dat ik vervolgens op het aanrecht zet. Met deze Biosphere kweekkas kun je vanaf zaadjes starten met het kweken van je eigen kruiden (onder andere). Het is een mini kasje. Leuk toch? Gaat op mijn wishlist.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

16 Comments

Geef een reactie