Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #15: Lisa’s Choice, Babor, De zeven zussen…
friday favorites 15

Friday Favorites #15: Lisa’s Choice, Babor, De zeven zussen…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere Lisa’s Choice, Babor en De zeven zussen.

6x friday favorites 15

FF #15: Lisa’s Choice

Een tijdje terug kreeg ik een proefpakket glutenvrije koekjes van Lisa’s Choice. Nu had ik niet een heel positief ervaringspatroon met glutenvrije producten maar dat is nu anders! De koekjes van Lisa’s Choice zijn echt heel lekker. Ik haal ze in huis voor een vriendin die graag glutenvrij eet maar eet ze zelf net zo graag bij een kop thee. En ze zijn er in verschillende smaken. Aanrader dus!

FF #15: Babor

Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar fijne verzorgingsproducten, heb ik die nu echt gevonden in het merk Babor. Inmiddels ook alweer een paar jaar maar nog steeds blij mee. Deze gezichtscrème lag onder de kerstboom en is ook heerlijk. Wel jammer dat de schoonheidsspecialiste waar ik altijd de producten kocht het merk uit het assortiment heeft gehaald.

FF #15: gember kaneel chiaja thee

Dat ik een theeleut ben, kan geen verrassing meer zijn. En dan heb ik ook nog een voorkeur voor losse thee. Op kantoor is dat wat lastig maar heb ik wel een voorraadje zakjes thee van merken die ik lekker vind. De losse thee haal ik altijd bij Drewes hier in de stad. Dit keer nam ik naast een aantal favorieten een nieuwe smaak mee: gember kaneel chiaja. Een lekker winters theetje dat wat wegheeft van Chai.

FF #15: Dos

Dos is letterlijk het nieuwe Uno, je weet wel, het kaartspel. Uno spelen we hier vaak en graag en kleine broer kreeg Dos van zijn oom en tante voor zijn verjaardag. Inmiddels hebben we het een paar keer gespeeld en ook dit spel is een blijvertje denk ik. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie want het neemt nauwelijks ruimte in. En je raadt het al; hier roep je geen UNO maar DOS.

FF #15: De zeven zussen

Ken jij de serie ‘De zeven zussen’ van Lucinda Riley al? Uit meerdere hoeken hoor ik dat het een aanrader is om te lezen. In totaal zijn er nu vier boeken, dus voldoende leesvoer voorlopig als ik er eenmaal aan begin. Als ik dan al iets aan ‘goede voornemens’ moet noemen voor 2019, dan is het om vaker doordeweeks tijd te maken voor een boek.

FF #15: roterende föhnborstel

Hoe stijl (en blond) mijn haar vroeger ook was, zo anders is mijn haar tegenwoordig. De slag die er al wat langer in zat, neigt steeds meer naar krul en dat geeft zo zijn issues. Heb ik ’s ochtends mijn haar naar tevredenheid geföhnd, zodra ik van de fiets stap bij kantoor is die mooie stijle lok spontaan in een (stomme) krul geschoten. Ik besloot iets anders te proberen en bestelde deze roterende föhnborstel. Vooral het opzetstuk dat voor volume bij de haaraanzet zorgt, is voor mij een plus. En die irritante lok die altijd bij het minste of geringste in de krul schiet, lijkt het nu ook langer uit te houden.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat afilliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie