Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Huidverzorging: drie ultieme tips van Eva foto

Huidverzorging: drie ultieme tips van Eva

Ga jij regelmatig naar de schoonheidsspecialiste? Zelf ga ik al jaaaaaaren iedere zes weken. Mijn gevoelige huid gedijt daar goed op en het is ook gewoon heerlijk, zo’n behandeling. Maar buiten die bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste om, is het toch echt aan jou om te zorgen dat je huid dagelijks goed verzorgd wordt. Ik vroeg mijn schoonheidsspecialiste Eva van Evies Beauty om haar drie ultieme tips als het gaat om huidverzorging. 

Leuk weetje: Eva woont sinds kort naast ons. Ideaal echt want ik stap letterlijk zo bij haar naar binnen als het weer tijd is voor een afspraak. Haar salon bevindt zich aan huis en is van alle comfort voorzien. Behalve een verzorgende en reinigende  behandeling, epileert Eva ook altijd weer even grondig mijn wenkbrauwen zodat ik er weer tegen kan. Ik heb er zelf gewoon echt het geduld niet voor hahaha. Anyway, kijk eens op haar website voor een totaaloverzicht van wat ze allemaal voor je kan betekenen.

Je kunt bij Eva ook terecht voor verzorgingsproducten die goed bij jouw huid passen! 

Huidverzorging: drie ultieme tips van Eva

Tip 1:
“Gebruik elke dag een SPF 30/50! Dit beschermt je huid tegen UVA en UVB stralen. Wat veel mensen niet weten, is dat de zon  op nr. 1 staat als het om huidveroudering gaat. Goede zonverzorging bevat vitamine C en E, dit zijn antioxidanten die celbeschadiging en huidveroudering door uv-straling tegengaan. Ook beperkt een zonverzorging uitdroging tot een minimum.” 

Tip 2:
“Koop producten met hyaluronzuur, want zit je goed in je hyaluron dan zit je goed in je huid. Hyaluronzuur werkt vochtregulerend, wat het vochtpeil herstelt in de epidermis (eerste huidlaag) en dermis (tweede huidlaag) en daarmee de huid stevigheid biedt. Door gebruik van hyaluronzuur wordt je huid merkbaar gladder, zachter en beter gehydrateerd. De droogtelijntjes worden minder.”

Tip 3:
“Reinig je huid ‘s ochtends en ‘s avonds! Transpiratie, talg, bacteriën, make-up, smog, oftewel invloeden van buitenaf zijn altijd   aanwezig op onze huid en soms niet te zien. Hoe fijn is het voor je producten om aangebracht te worden op een mooie en schone huid. Daardoor kan het product veel beter zijn werk doen, is talgproductie gereguleerd en kunnen er minder snel ontstekingen (pukkeltjes) ontstaan.”

Uiteraard kan Eva je nog veel meer vertellen als het gaat om huidverzorging en maakt ze een huidanalyse als je voor het eerst bij haar in de stoel ligt. Mocht je nu ook een afspraak willen maken bij Evies Beauty, vermeld dan vooral even dat je via Pukster.nl komt. Eva is namelijk zo lief om dan gratis je wenkbrauwen te epileren tijdens je eerste afspraak. Leuk hè?!

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord