Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • De leukste ‘hoodies for foodies’ om in weg te kruipen
6x hoodies for foodies

De leukste ‘hoodies for foodies’ om in weg te kruipen

Het is weer de tijd van het jaar om lekker weg te kruipen in warme truien en vesten. Ik draag thuis graag hoodies, zeker op een zondagse thuisblijf-dag. Lekker comfortabel en warm. En je kunt nooit genoeg leuke hoodies hebben toch? Ik ging eens op zoek naar ‘hoodies for foodies’ en koos er zes uit om hier te delen. Leuk voor op je verlanglijstje? 

Behalve de foute kersttrui zijn er dus ook best wel foute ‘hoodies for foodies’ te vinden. Het is een beetje zoals het foute uur; zo fout dat het vanzelf weer leuk is. Anyway, nummer 1 en nummer 6 zijn mijn favorieten. Hoewel nummer 3 ook top is maar dan zou er ‘tea’ in plaats van ‘coffee’ moeten staan. Welke vind jij het allerleukst?

De leukste ‘hoodies for foodies’:

1. Wie houdt er nu niet van Nutella? Bij ons is het een typisch vakantieding. Zo’n grot pot Nutella op de ontbijttafel die dan toch altijd sneller leeg is dan je van tevoren kunt bedenken.

2. Liefde voor avocado’s en ben jij sowieso van de avocado crew? Dan is dit jouw hoodie! Verkrijgbaar in verschillende kleuren trouwens.

3. Perfect als je op maandagochtend écht niet vooruit te branden bent: Ok, but first coffee. Weten je collega’s ook gelijk wat ze van je kunnen verwachten.

4. True story: All you need is sushi. Soms is sushi het antwoord, ongeacht wat de vraag is. Net zoals chocola die eigenschap heeft. Leuk ook om aan te trekken als je bij een sushi restaurant gaat eten.

5. Deze kan natuurlijk altijd en overal maar is extra leuk op een saaie verjaardag. I’m just here for the food hoodie aan en dan ook direct om taart vragen als je je jas uitdoet.

6. Wie kent deze oneliner niet van Bruce Willis. Nou ja, ietsje aangepast maar leuk is hij wel: Pasta la vista baby! Voor alle pasta lovers een te leuke hoodie toch?

Mocht je nog meer tips voor ‘hoodies for foodies’ hebben; kom maar door! Het is ten slotte bijna december en je verlanglijstje kan nooit lang genoeg zijn toch? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als social media manager bij de nieuwe bibliotheek in Almere.

Geef een reactie