Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #43: dingen die het leven leuker maken
Friday Favorites foto

Friday Favorites #43: dingen die het leven leuker maken

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten.Vandaag is het weer tijd voor friday favorites.  Ik deel mijn favoriete goodies, sites en ander leuks van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Kijk je mee?

Friday Favorites #43: dingen die het leven leuker maken

Friday Favorites mei 2022

1. Deze staat op mijn favorieten-lijstje voor in de tuin. Staat ‘ie al best een tijdje eigenlijk. Lijkt me heerlijk om met een boek een beetje in heen een weer te wiegen op een mooie zonnige dag. Heb jij toevallig zo’n ‘hangstoel‘? Ben heel benieuwd of het bevalt namelijk. Let me know!

2. Een of twee keer per jaar vind ik het tijd voor een nieuw dekbedovertrek. Omdat de slaapkamer verder vrij rustig van kleur is, kies ik vaak voor een vrolijk overtrek. Hoewel ik spierwit ook nog steeds kan waarderen. Zeker in de zomer. Deze heb ik in ieder geval op mijn favorietenlijstje gezet bij Bol.com. Mooie kleuren en print!

3. Ik ben best wel een ’theesnob’: ik ben redelijk kieskeurig als het gaat om thee. De zakjes in de pantry op kantoor? No thanks. Thuis drink ik het liefst losse thee van de speciaalzaak. En omdat je een theeleut die van losse thee houdt nu eenmaal blijmaakt met een goede theepot, staat deze op mijn lijstje. Fijn dat het zeefje in deze theepot (van Dille & Kamille) tot diep in de theepot komt ook.

4. Nieuwe baan, nieuwe tas! Ik wacht alleen even tot ik mijn nieuwe fiets heb opgehaald en de fietstassen heb uitgezocht. Wel handig om zeker te weten of de nieuwe tas daarin past. En ik twijfel nog tussen deze cognac-kleur en zwart… Wat zou jij kiezen?

5. Uiteraard mag een fijn feelgood boek in dit lijstje ook niet ontbreken. De boeken van Julie Caplin zijn meestal heerlijk weg te lezen, dus dit boek, dat pas in juli verschijnt, wil ik zeker lezen. Misschien koop ik het, misschien krijg ik het of misschien leen ik het bij de bieb waar ik werk. Zin in nog meer leesinspiratie? Check dan wat ik allemaal gelezen heb >> 

Favoriete sites

pexels-chevanon-photography-317156

Je kent het vast wel, dat je een aantal favoriete sites hebt die je regelmatig bezoekt en/of waarvan je graag de nieuwsbrief ontvangt. Nieuwsgierig naar mijn favorieten van dit moment? Here we go!

Azuka.nl: voor de vrolijkste shirtjes, hoodies en sweater.
Søstrenregrene.com: je bent gewaarschuwd, je wordt nogal hebberig van deze site…
Socelebrate.nl: omdat Saskia altijd een lekkere energie heeft én toffe content maakt.
Trendzonline.nl: leuke kleding voor leuke prijzen!
Hebban.nl: hét platform voor mensen met een liefde voor lezen.

Heb jij tips voor leuke sites? Ik hoor het graag!

Toetjuh!

oreo toetje met roomijs en aardbeien foto

Omdat de vrijdag heel geschikt is voor extra lekkere toetjes, deel ik tot slot ook nog een van mijn favorieten met je: Oreo toetje met roomijs en aardbeienSowieso vind ik een toetje in een glas altijd net even wat gezelliger staan dan wanneer je alle ingrediënten gewoon in een kommetje schept. Dus hup, snel even boodschappen doen en vanavond heb jij zo’n goddelijk toetje voor je neus. Fijn weekend!

 

Dit artikel bevat afilliate links. Dat betekent dat ik een inimini vergoeding ontvang als jij een aanschaf doet via zo’n link. Dat kost jou niets extra. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie