Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday favorites #42 foto

Friday Favorites #42: zo wordt sporten leuker

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je in deze nieuwe ‘Friday Favorites‘. Dit keer met goodies rondom het sporten. Kijk je mee?

De sportscholen zijn weer open dus we kunnen weer! Heerlijk. Misschien heb je zelfs ‘meer sporten’ als goed voornemen gekozen tijdens afgelopen jaarwisseling? Hoe dan ook, het is gewoon prima om jezelf af en toe te prikkelen met fijne favorieten om je motivatie op peil te houden. Ik zocht er zes bij elkaar waar ik persoonlijk blij van word.

Friday Favorites #42 6x.jpg

FRIDAY FAVORITES #42

#FF42: Reebok Nano sneakers
Nieuw jaar, nieuwe fitness sneakers! Hoewel ik meestal op Adidas uitkom qua fijne pasvorm, wil ik ook wel eens Reebok’s proberen. Deze vind ik namelijk heel tof.

#FF42: barbell
Hoewel ik ondertussen best het een en ander heb verzameld als het gaat om thuis sporten, ontbreekt een barbell nog. Mochten de sportscholen nog een keer dicht moeten (hoop het niet!), dan denk ik dat ik toch een barbell ga aanschaffen.

#FF42: Fitbit Versa
Ik heb al een aantal Fitbits gehad, maar de Fitbit Versa is toch echt mijn favoriet tot nu toe. Hoewel het formaat me eerder tegenhield, is dat juist hetgeen dat ik fijn blijk te vinden. Vlak voor je start activeer je heel makkelijk je sporttracker, je kunt allerlei wijzerplaten (achtergrondjes) kiezen, je trackt ongemerkt hoe je je dag doorbrengt als het gaat om aantal stappen, hartslag enzovoort. Blij mee!

#FF42: Bibian
Omdat lezen gewoon heerlijk is. Even offline in een wereld waar we continu online zijn. LEEF van sportvrouw Bibian Mental vertelt (in haar eigen woorden) een indrukwekkend verhaal. Hoe ze er keer op keer voor koos om haar leven niet te laten leiden door de kanker die haar steeds weer te grazen nam. Door in mogelijkheden te denken en met de wens er zo lang mogelijk voor haar dierbaren te zijn. Mooi.

#FF42: trainingspak of huispak
Als je gaat sporten is een trainingspak een basic die je voor en na het sport aantrekt. Als je zo’n trainingspak een beetje handig kiest, kun je er ook heel goed in bankhangen met een grote pot thee en een fijn boek. Je vindt er een heleboel bij OTTO.

#FF42: Serendipity
Douchen of in bad met een lekker sopje is ook een manier om jezelf te ‘belonen’ na het sporten. Zeker als je voor Serendipity van Rituals (let op: limited edition) kiest. Heerlijk echt! Ik heb de foaming shower gel en de bath foam dus ik kan kiezen.

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

Pukster S-logo

 

 

 

 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie