Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #26: Essentialiving planner, flared jeans, de Stoofbijbel…
Friday Favorites #26 3x

Friday Favorites #26: Essentialiving planner, flared jeans, de Stoofbijbel…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere de Essentialiving planner, flared jeans en de Stoofbijbel…

Friday Favorites #26 6x

FF #26: honingtomaatjes

Begin december ontving ik de Foodybox Kerst van Kroon op het werk (een PR bureau), vol met allerlei lekkers. Waaronder deze honing tomaatjes. Ik had ze al regelmatig voorbij zijn komen op Instagram, maar had ze nog nooit geproefd. Nu dus wel en ze zijn dus serieus lekker. Deden het ook heel goed in combinatie met de kaasfondue uit de Foodybox.

FF #26: flaired jeans

Hoewel mijn kast vooral vol ligt met skinny broeken, ligt er sinds kort ook weer een flared jeans en wel deze van de HEMA. Het was weer even wennen, terwijl ik er begin jaren ’90 toch echt continue in rondliep, maar wat een fijne broek! Behalve deze kleur is er ook een donkere wassing.

FF #26: planner

Ik heb een liefde voor planners en dus kwam er voor 2020 ook een fijne nieuwe planner. Dit keer werd het de Essentialiving planner. Ik heb er nu al zin in om hem in gebruik te nemen, omdat hij precies zo is ingedeeld als ik het graag zie. Ik gebruik de planner overigens naast mijn digitale agenda.

FF #26: Stoofbijbel

Stoof-liefhebbers opgelet, deze Stoofbijbel mag niet in je kast ontbreken! Meer dan 150 recepten van Julius Jaspers. Het ene recept nog lekkerder dan het andere. Daarmee kom je de winter wel door toch? Bij mij krijgt hij ook in het nieuwe huis een prominente plek in de boekenkast in ieder geval.

FF #26: Floky

Er kwam ook een potje biologische zwarte knoflook uit de Foodybox. Ik had het nog niet eerder geproefd of verwerkt in een recept. Tijdens de kerst maakte ik er een heerlijke kruidenboter mee die het goed deed op een toastje en broodje. Maar je kunt er nog veel meer mee. Kijk maar eens op www.floky.nl.

FF #26: kubus lampjes

Deze kubus lampjes bestelden we voor het nieuwe huis. Het effect van licht omhoog en omlaag is echt heel tof en sfeervol. We hebben er twee voor aan de wand in de woonkamer en twee voor in de hal. Heel subtiel aanwezig als ze uit zijn en prachtig licht als ze aan zijn. Kunnen ze al opgehangen worden? Ahhhh…

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie