Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #41: spullen voor in huis, verzorgingsproducten…
Friday favorites #41 3x

Friday Favorites #41: spullen voor in huis, verzorgingsproducten…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen periode met je in deze nieuwe ‘Friday Favorites‘. Dit keer met spullen voor in huis, verzorgingsproducten en een boekentip. Kijk je mee?

Friday Favorites #41 6x

Friday Favorites #41:

#FF 41: Bloempot Bresse
Ik wil niet beweren dat ik groene vingers heb, maar ik kan wel toegeven dat ik van planten hou. En ik kan ook net zo makkelijk toegeven dat ik oprecht blij kan worden een een mooi plantenpot. Zoals deze die ik laatst bij Kwantum shopte. Uiteraard kwam ik voor iets heel anders, maar ja, zo gaat dat dan hè… Hij is er in verschillende kleuren.

#FF 41: Bee Honest
Ik kreeg pas geleden een pakketje met verzorgingsproducten van Bee Honest (van De Traay) toegestuurd om te proberen. En dat deed ik. Het zijn producten met een luchtige structuur en een aangename geur die voor mij perfect zijn voor de lente en zomer. In de winter gebruik ik graag een wat vollere crème omdat mijn huid daar behoefte aan heeft. 

#FF 41: kasje
We bestelden een tijd geleden een nieuwe wandkast. De oude kast hadden we nog meeverhuist uit het oude huis, waar we er zo’n 20 jaar plezier van hebben gehad, maar het was tijd voor een nieuwe die bij de rest van de inrichting past. Terwijl we wachtten op de levering, afgelopen week is de kast bezorgd, kwam ik bij Ikea dit toffe zwart metalen kasje tegen. Die krijgt een plekje in de (half open) kast! 

#FF 41: rond jute kleed
Voor de tuinkamer vond ik dat er hoognodig een rond juten kleed moest komen. Dus reed ik eerst naar Intratuin, maar daar was ik snel klaar: moest er zijn maar niemand wist waar. Tweede stop werd Kwantum en jawel hoor, daar hadden ze het kleed in precies de juiste kleur. Dat kleed ligt nu te shinen in de tuinkamer. Blij mee!

#FF 41: Kick ass content Kirsten Jassies
Kirsten Jassies heeft een nieuw boek: Kick ass content. Ik las het in één keer uit en kan het je van harte aanbevelen als je, net als ik, een (al dan niet beroepsmatige) liefde voor content en social media hebt. Je krijgt een fijne dosis inspiratie waar je weer even mee vooruit kunt. 

#FF 41: metalen rek
In de keuken heb ik al een tijdje een zwart rek op het aanrecht staan. En sinds kort heb ik er ook in de garage op de ‘afdeling was’ een neergezet. Want als we dan toch elke dag met de was in de weer moeten, kun je het maar beter een beetje gezellig maken zeg ik. Ik shopte allebei de rekjes bij Kwantum.

Als jij ook friday favorites hebt of tips voor leuke cadeautjes: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit blog bevat afilliate links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie