Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday favorites #31: een nieuwe bank, sneakers, foto squares…
Friday Favorites #31 3x

Friday favorites #31: een nieuwe bank, sneakers, foto squares…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere een nieuwe bank, sneakers en foto squares…

Friday Favorites 31 6x

FF #31: mouwlengte 7

Ik heb al eerder gedeeld dat de man naar zijn werk graag overhemden draagt. Omdat hij bijna twee meter lang is, zijn overhemden met mouwlengte 7 een uitkomst. Laatst mocht ik weer een overhemd uitzoeken bij HemdVoorHem en hoewel hij graag spierwitte hemden draagt, koos ik dit keer voor iets totaal anders: een printje. Wel van zijn favoriete merk OLYMP uiteraard, dus het hemd zit weer als gegoten en het motiefje vind hij ook leuk. Bonus: het overhemd is strijkvrij en dat is in dit geval ook echt zo. Door lichaamswarmte trekken eventuele lichte kreukjes er direct uit na het aantrekken en kan hij zo de deur uit.

FF #31: squares (mét kortingscode)

Weet je nog de hexagon foto’s die nu op de kamer van kleine broer hangen? Dit keer werden het collage squares: een foto verdeeld over meerdere vierkanten. Je krijgt er handige plakstrips bij, zodat je geen gaten hoeft te boren en je kunt kiezen uit 5 formaten en 44 lay-outs. Als je de code MP50 gebruikt bij het afrekenen ontvang je tot het eind van dit jaar maar liefst 50% korting bij Fotocadeau.nl! Ook leuk: fotobehang om een saaie muur mee om te toveren tot een uitzicht op jouw favoriete stad. Voor echte New York fans is er bijvoorbeeld New York behang.

FF #31: notitieboekje

Laatst waren mijn collega’s hier voor een anderhalve-meter-BBQ om eindelijk weer eens lekker bij te praten. Dat was door het hele Corona-gebeuren tenslotte best ingewikkeld. Daar waar je elkaar elke dag wel even spreekt in de pantry of het voorbijlopen, is het nu Teams of in wisselende samenstellingen op kantoor. Oud-collega Heleen was er ook want ook door Corona was er nog geen mogelijkheid geweest voor een gezellige borrel of een hapje eten als afscheid. Heleen nam dit te leuke notitieboekje voor me mij. En je kunt nooit genoeg notitieboekjes hebben, zeker niet met flamingo’s erop…

FF #31: Adidas Ultraboost

Het was weer tijd voor nieuwe sport sneakers. Op een of andere manier zit het merk Adidas mij altijd het beste. Ik maakte laatst een uitstapje naar Nike, maar kwam toch weer terug bij Adidas en wel deze Ultraboost. Ik heb de vorige echt afgedragen. Met een reden: ze zitten zo lekker. Deze nieuwe zitten uiteraard nóg lekkerder. Kortom: happy new sport shoes!

FF #31: rozen

Nog even over die BBQ bij ons thuis met mijn collega’s. Ik kreeg van het team een grote bos prachtige witte rozen, rechtstreeks van de kweker. En dat merk je want ze hebben het twee weken volgehouden in de vaas. Love it! Leuk weetje: je kunt in Almere 24/7 bij de kweker terecht voor verse rozen. Tijdens openingstijden in de winkel en anders bij de rozen-automaat. Grappig toch!

FF #31: nieuwe bank

Een nieuw huis vraagt ook om nieuwe meubels. We hebben bewust eerst alle ‘oude’ meubels neergezet zodat we goed konden bepalen wat we ervoor in de plaats willen qua afmetingen en opstelling. Na de nieuwe eethoek is het nu tijd voor een nieuw bankstel. Dus gingen we vorige week, verdeeld over meerdere dagen, op pad en is de nieuwe bank inmiddels besteld. In de kleur zoals op de foto maar dan in een hoekbank-uitvoering. Eind oktober wordt hij geleverd als het goed is.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie