Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #28: Joseph Joseph, no selfies in the bathroom, hexagons…
Friday Favorites #28 3x-2

Friday Favorites #28: Joseph Joseph, no selfies in the bathroom, hexagons…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere een Joseph Joseph, no selfies in the bathroom en hexgons. 

Friday Favorites #28 6x

FF #28: Joseph Joseph

Ik kreeg van JosephJoseph deze snijplankenset toegestuurd en die heeft sindsdien een vaste plek gekregen in de keuken. Op de foto staat hij op het aanrecht, maar hij past ook perfect in een lade en dat is dan weer handig qua opbergen en makkelijk pakken. De planken hebben handige antislip dopjes op de hoeken en het oppervlak is vriendelijk voor je messen. Behalve de plankenset kreeg ik ook nog een SpiroGo. Een compacte spiralizer eigenlijk, die super leuk is om salades mee op te leuken bijvoorbeeld. Maar er zat nog iets in het pakketje: een Multi-Grate oftewel een 2-in-1 rasp.

FF #28: hexagon

We kregen toch zoiets leuks voor de kamer van kleine broer! Hij mocht 9 keer een foto op hexagon laten afdrukken. En dat is echt heel erg leuk als je kamer nog wel wat aankleding kan gebruiken, omdat we net verhuisd zijn. De basis van zijn kamer is wit en juist de aankleding gaat de sfeer bepalen. Zo kwamen er al zwarte luxaflex en een stoer dekbed met een levensgrote tijger erop. We kozen dan ook in dat thema negen foto’s van wilde dieren uit, deels in kleur en deels in zwart/wit. Met de handige afstandhouder en (verwijderbare) bevestingingsstrips die erbij geleverd werden, hadden we ze (na een eindeloos gepuzzel met de juiste indeling) in no time op de muur. Tof hè?! We kregen de hexagons van Fotocadeau.nl en behalve hexagons is er daar nog veel meer leuks voor aan de muur te vinden zoals een wereldkaart schilderij of wandcirkels.

FF #28: handlotion

Als je net bent verhuisd, komt er regelmatig visite langs. Vooral voor de gezelligheid maar ook om het nieuwe huis te bekijken. Van vrienden van ons kregen we een decadent pakket vol met cadeautjes voor het nieuwe huis. Deze ‘no selfies in the bathroom’ handlotion zat ook in de mand en heeft nu een plekje in de badkamer. Geniaal toch?

FF #28: kneusjes

Liefde voor planten hier hoor. En als je dan via het Instagram-account van een collega geattendeerd wordt op het fenomeen ‘kneusjes’ van Plantje.nl, dan heb je zomaar een paar minuten later een bestelling geplaatst. Er kwamen maar liefst 11 planten uit de doos. Dat vroeg wel om een accuut potten-probleem, maar ach ook dat heb ik natuurlijk snel opgelost en elke plant heeft ondertussen een plekje in huis gekregen. Aanrader!

FF #28: Reebok step

Pas geleden was ik jarig en kreeg ik van de mannen onder andere een Reebok step cadeau. Voor de niet-sporters is dit waarschijnlijk een heel suf cadeau, maar ik word er oprecht blij van. Vooral omdat buiten de deur sporten bij de sportschool er niet inzit, zijn alle hulpmiddelen die thuissporten leuker maken van harte welkom. En dus sta ik nu regelmatig met mijn step voor de laptop of TV om een les steps mee te doen (hoera voor YouTube!). Heerlijk even de hartslag omhoog!

FF #28: dekbedovertrek Urskog

Zoals ik al vertelde bij het verhaal over de hexagons, heeft kleine broer een geweldig dekbedovertrek op zijn bed liggen. Hij koos hem zelf uit tijdens een van de vele rondjes door Ikea in de tijd van de verbouwing en verhuizing. Want bij een nieuwe slaapkamer hoort ten slotte een nieuw dekbedovertrek. De combi van het zwart/wit met de knalblauwe ogen vind ik zelf ook echt heel stoer.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie