Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Netflix: Paris can wait

Netflix tip: Paris can wait

Netflix en ik kunnen het goed vinden met elkaar. Niet elke dag, sterker nog soms niet eens elke week maar dat maakt niet uit. Netflix is er gewoon altijd en overal. Mijn favoriete Netflix-momenten combineren vaak met een dekentje, de bank en thee. Soms wissel ik de bank om voor mijn (mega comfortabele) bed. Wat ik dan kijk? Paris can wait bijvoorbeeld!

Ik ben fan van Diane Lane en heb de film Under the Tuscan sun dan ook al meerdere malen gezien. Deze film lijkt qua sfeer trouwens sterk op Paris can wait, die ik pas geleden op Netflix keek. De film is gemaakt in 2016 maar ik had ‘m nog niet gezien. Een heerlijke film echt die kijkt alsof je een mooie roman leest!

Waar gaat Paris can wait over?

Anne is getrouwd met een drukke filmproducent (gespeeld door Alec Baldwin) en reist met hem mee door Europa. Als ze van Zuid-Frankrijk naar Boedapest moeten vliegen, besluit Anne dat ze niet meegaat vanwege oorklachten. In plaats daarvan wil ze gelijk door naar Parijs waar ze op haar man zal wachten. Als de Franse Jacques, een relatie van haar man, Anne een lift aanbiedt naar Parijs, wordt het reisje een lange maar ontspannen tocht door Frankrijk. Jacques laat haar alle schoonheden van Frankrijk zien en alle heerlijkheden van Frankrijk proeven. Kortom, een autorit die haar leven verandert.

Nieuwsgierig naar Paris can wait? Check de trailer!

Ik denk dat ook deze film nog wel eens in de herhaling gaat. Mocht je Under the Tuscan sun nog nooit hebben gezien: zeker doen! Je vindt beide films op Netflix. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie