Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #25: Sweet Sensation peren, boots, Decléor…
Friday favorites foto

Friday Favorites #25: Sweet Sensation peren, boots, Decléor…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere Sweet Sensation peren, boots en Décleor…

FF #25: Sweet Sensation peren

Ben jij team Doyenne du comice of team Conference? Met deze sweet sensation peren zit je precies in het midden qua bite en smaak. Ik kreeg ze in de Foodybox om te proeven. Deed het erg goed in mijn kommetje Turkse yoghurt samen met wat homemade granola.

FF #25: van de plank

Mocht je net als ik graag een snackplank op tafel zetten, dan is dit echt een boek voor jou. Ik kreeg ‘Van de plank’ van Sabrina Fauda-Role laatst toegestuurd. Wat een feest! Je leest hier de review >>

FF #25: vijgen chutney mosterd

Ook dit potje vijgen chutney mosterd zat in de Foodybox. Super lekker spul! De zoete smaak matcht heerlijk met oude kaas maar ook top voor een lekkere dressing over je salade. Aanrader.

FF #25: printables voor een brandweerfeestje

Mocht je het blog van afgelopen maandag hebben gemist; je kunt nu thuis een geweldig brandweerfeestje organiseren met behulp van deze uitgebreide set printables. Hiermee maak je je kleine brandweerfan vast intens blij.

FF #25: boots

Als je onverwacht een klein rondje Bataviastad doet en deze te leuke enkellaarsjes tegenkomt… Passen en kopen dus! Helemaal blij mee. En zo langzaam maar zeker wordt de hak steeds ook gelukkig weer iets hoger na de gebroken enkel. Fijn.

FF #25: Decléor adventskalender

Ik gebruik, op advies van de schoonheidsspecialiste, de huidverzorging van Decléor en ben daar erg tevreden over. Deze adventskalender lijkt me dan ook heerlijk. Iedere dag een mini-cadeautje!

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie