Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Vaderdag 2018: cadeautjes voor een sportende man

Vaderdag 2018: hier wordt de man blij van

Hoewel wij eigenlijk niet zoveel hebben met het hele moederdag en vaderdag gebeuren is het wel leuk om lijstjes te maken. Voor de man in dit geval want vaderdag 2018 nadert rap. Het betreft hier een man die veel werkt en graag en vaak sport dus het lijstje zal niet heel verrassend zijn. 

De man werkt veel en vindt zijn ontspanning in sport. En niet gewoon één sport, nee als je het doet moet je het goed doen zeg maar. Dus hockeyt hij, doet hij aan kickboksen, golfen, hardlopen, zwemmen en fietsen (want triatlon). En dan verbaast het je waarschijnlijk ook niet dat hij daar spullen voor nodig heeft. Heel veel spullen. Lees maar mee.

Vaderdag 2018: cadeautjes voor een sportende man

Vaderdag 2018: een lijstje voor de man

1. Een nieuwe zonnebril want hij is z’n Ray Ban kwijt…. Vraag niet hoe het kan, maar ineens was hij ‘m kwijt. Nu heeft hij in de auto wel een geslepen zonnebril maar voor gewoon op straat of als hij lenzen in heeft, is een gewone zonnebril fijn. Beetje lastig kopen alleen voor iemand anders dus daar mag hij zelf achteraan vrees ik.

2. Een nieuwe cap voor zonnige golfdagen omdat golfen met een zonnebril (die hij dus kwijt is maar dat terzijde) niet fijn is. En dat moet dan wel een beetje knappe cap zijn want ja, golf en etiquette en zo.

3. Een mouwloos sportshirt voor het kickboksen. Nu denk je misschien dat dat een heel suf cadeau is, maar niets is minder waar. Meneer heeft specifieke wensen wat dit verhaal betreft. En dat maakt dat hét mouwloze sportshirt niet zomaar gevonden is. Wish me luck.

4. Een hagelwit overhemd omdat hij er daar namelijk nooit genoeg van kan hebben. En waar is waar, hij draagt ze dagelijks en ze zijn allemaal toch net weer even anders. Mazzel dat ik gisteren een cadeautje van HemdVoorHem.nl ontving: een gloednieuw wit overhemd in mouwlengte 7 (de man is lang ja). Ssssttt… niet verklappen.

5. Nieuwe compressiekousen voor het hardlopen. Het is me nog steeds niet duidelijk wat de precieze werking van het hele compressiegebeuren is, maar de man vindt het fijn lopen. Hij draagt ze ook tijdens hockey dus een extra setje kan geen kwaad.

6. Een laptoptas in cognackleurig leer omdat dat gewoon net even wat meer uitstraling heeft dan zo’n standaard zwart ding. Dus nee, niet alleen vrouwen zijn kieskeurig wat tassen betreft…

Yep, sportspullen zijn goed vertegenwoordigd in het lijstje van de man. En dan heb ik nog niet eens iets geroepen over fietsspullen (hij heeft slechts 4 fietsen) of zwemspullen… Hoe ziet het ideale lijstje voor jouw man er voor vaderdag 2018 uit? 

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links.)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord