Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #24: HappySocks, etherische olie, een kapstok…

Friday Favorites #24: HappySocks, etherische olie, een kapstok…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere HappySocks, etherische olie en een kapstok…

Friday Favorites 6x

FF #23: kapstok

Pinterest is mijn beste vriend op het moment. Want zo’n verhuizing betekent ook dat er van alles uitgezocht moet worden. En waar kun je nu beter inspiratie opdoen dan op Pinterest… Anyway, tijdens het pinnen kwam ik dus dé kapstok tegen die perfect in de nis onze nieuwe hal gaat passen. Tof ding toch?

FF #23: Microvezel handdoeken

Op de sportschool sleept iedereen zijn handdoekje heen en weer tussen matjes en toestellen of hij hangt om de nek. Heb je de microvezel handdoeken van Decathlon al ontdekt? Ze zijn er in verschillende maten en in allerlei kleurtjes en printjes. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie want ruimtebesparend.

FF #23: HappySocks

Laatst kwam er weer een leuk pakketje binnen van Hemd voor Hem: HappySocks voor de (grootste) mannen en voor mij. Word je toch vrolijk van als je op de vroege ochtend dit soort sokken aantrekt?

FF #23: Rituals keukenset

We gaan binnenkort verhuizen en dat betekent dat er van alles moet worden uitgezocht. Waaronder een nieuwe keuken. En op het aanrecht van die nieuwe keuken moet natuurlijk wel een mooi setje zeep en andere benodigdheden shinen straks. Deze van Rituals bijvoorbeeld (want sowieso liefde voor Rituals).

FF #23: kokos proteïne kwark

Als je me al wat langer volgt, dan weet je vast ook dat ik een zwak heb voor alles dat met kokos te maken heeft. Je snapt dat deze kokos proteïne kwark dan ook regelmatig in onze koelkast te vinden is. Lekker spul! Als ontbijt maar ook als tussendoortje.

FF #23: kaneel

Behalve een voorliefde voor kokos mag je me net zo makkelijk alles met kaneel voorschotelen. Helemaal nu het herfst is. Er gaan dan ook regelmatig een aantal druppels van deze etherische olie in de diffuser zodat het huis heerlijk ruikt. En als er een verkoudheid voorbij komt, kies ik gelijk voor eucalyptus.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie