Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

#31daysoftea

Tijd voor een challenge: #31daysoftea! Doe je mee?

Je leest het goed, ik start morgen met een challenge. Hoewel ik daar eigenlijk niet zo van ben vind ik, als echte theeleut, deze challenge te leuk om niet een keer te doen: #31daysoftea. En qua timing ook helemaal goed, want tijdens deze (siberische) wintersportweek gaan er nóg meer kopjes thee doorheen. Doe je mee? 

Wat ik ga doen tijdens deze 31 dagen, oftewel de hele maand maart? Heel eenvoudig: iedere dag (minstens) 1 foto van een theemomentje posten op Instagram. En wat ik ook wil doen tijdens deze theemaand is wat nieuwe smaken losse en zakjes thee uitproberen. Want als echte theeliefhebber ben ik natuurlijk altijd in voor het ontdekken van nieuwe lekkere smaken. Dus roept u  maar!

#31daysoftea: doe je mee?

Ik kwam de challenge tegen op het blog van Kayleigh: TeaMagazine. En Kayleigh kwam ik weer tegen in een post op Facebook  van FlevoMeer Bibliotheken. Juist, ook nog een soort van verre collega. Hoewel Kayleigh de challenge in 30 dagen deed, besloot ik er een dag aan te plakken. Gewoon, omdat maart toevallig 31 dagen telt. Wel zo overzichtelijk.

Wil je ook meedoen? Leuk! Tag @Pukster dan vooral in de foto’s die je deelt op Instagram (of Facebook), zodat ik ze voorbij zien komen in mijn timeline. Wie weet kunnen we elkaar tippen voor nieuwe smaken thee, die te leuke theemokjes, je favoriete theemaker enzovoort.

Op naar vele theemomentjes! Laat je een reactie achter hieronder als je ook meedoet aan #31daysoftea?

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord