Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #2: met de Disq, hug in a cup, meloen…

Friday Favorites #2: met de Disq, hug in a cup, meloen…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen week met je want misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het tijd voor friday favorites #2!

Friday Favorites #2Friday favorites #2: watermeloen

Happy watermeloen seizoen! Hoe lekker is het als ze weer te koop zijn. Die dingen zijn hier niet aan te slepen want we lusten het allemaal graag. We eten ze zo uit het handje, door een salade, bij de BBQ, bij het ontbijt… Sowieso liefde voor zomerfruit. Aardbeien, nectarines, kersen, frambozen enzovoort. Allemaal super lekker toch?

Friday favorites #2: nieuwe agenda

In een poging, maar vooral uit een reflex, een fles balsamico die ging omvallen te redden, eindigde ik met een snee in m’n pink (bloeden als een dolle) en een aanrecht dat onder de balsamico zat. Stinken! En laat mijn agenda nu net op datzelfde aanrecht liggen op dat moment… Juist. Nog geen half uur later had ik een nieuwe besteld. En hoe lekker is het om zo’n verse agenda te vullen met alle afspraken en to do’s. Ik bestelde trouwens gewoon weer exact dezelfde: een knalrode Moleskine Daily Diary met soft cover.

Friday favorites #2: kleine broer en zijn aankoop

Kleine broer is sinds deze week de trotse en mega blije eigenaar van een hoverboard met go kart. De hit van deze zomer. Eindelijk een bestemming voor al die verjaardagscentjes die hij al een paar jaar bij elkaar spaarde. Behendig stuurt hij het karretje over de stoep om naar vriendjes te gaan. En van een blije kleine broer word ik dan weer blij.

Friday favorites #2: personal training met de Disq

Als je me al langer volgt weet je vast dat ik sport bij YCAT. Meestal volg ik een combiles kickboksen en jumpen, afgewisseld met een circle training en soms een uurtje Kangoo jumpen. Vanochtend had ik voor het eerst een personal training met de Disq  (je weet wel, van Wendy) en het battle rope. Wow dat was een pittige sessie maar wel heel tof!

Friday favorites #2: tea, a hug in a cup

Ik doe mee met de 5XLKKKRDR challenge van Ekoplaza: 5 weken lang iedere week een recept maken met maximaal 5 ingrediënten. Daarvoor wordt er iedere week een tasje klaargezet in de Ekoplaza hier in de stad. Dit keer zat er ook een doosje thee in de tas. En daar word ik als theeleut dan weer blij van. Deze ‘hug in a cup’ thee gaat lekker mee naar het werk.

Friday favorites #2: arm candy

Vorige week zaterdag was ik bij het event van Blogger by Nature in Soest. In de, goed gevulde, goodiebag zat onder andere dit  armbandje van Kaya sierraden. Heel subtiel maar lief toch? En doordat het zo fijn is, merk je amper dat het om je pols zit. Blij mee!

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat affiliate links)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een antwoord