Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Friday Favorites #14: roze koeken, sneakers, een skipully…
Friday favorites foto

Friday Favorites #14: roze koeken, sneakers, een skipully…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen periode met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere roze koeken, sneakers en een skipully…

FF #14: sneakers

Omdat je jezelf gewoon af en toe moet kietelen met nieuwe sportspullen vind ik het tijd voor nieuwe sportschoenen. Op de een of andere manier kom ik altijd uit bij Adidas. En ook dit keer ga ik ook weer voor Adidas lijkt het. Hoe leuk zijn deze! Nu nog kijken of ze ook lekker zitten.

FF #14: hapjespan

Ik werk graag met hapjespannen. Ik doe er van alles mee; bak er vlees in, maak er suddervlees mee, roerbak erin. You name it. En dat betekent ook dat ze best snel slijten. Deze hapjespan is van Le Creuset en hoewel hij prijzig is, heb ik dan de hoop dat deze lang meegaat.

FF #14: skipully

Het skiseizoen is weer geopend en over een tijdje gaan wij ook weer heerlijk op de ski’s. Een nieuw skipak kocht ik vorig jaar al en kan nog wel even mee. Maar een fijne nieuwe skipully is altijd welkom. En zeg nu zelf, deze is toch te leuk!?

FF #14: vloerkleed

Hoewel ik ons huidige vloerkleed nog steeds super leuk vind, is het tijd voor een nieuwe want slijtage. Maar om nu exact dezelfde te kopen vind ik dan ook weer suf geloof ik. Deze kwam ik bij Fonq tegen en is een goede kanshebber voor een plekje in de zithoek. Maar het zou ook zomaar weer dezelfde kunnen worden…

FF #14: roze koeken

Roze koeken, ook wel glacé koeken, waren tijdens mijn middelbare schooltijd een dingetje. Ik haalde er regelmatig een in de pauze. Ik kan eerlijk zeggen dat ik in geen jaaaaaaren zo’n koek heb gegeten, maar nu komen ze dus regelmatig voorbij in mijn tijdlijn. En dan wel deze plantaardige variant van Donny Craves. En nu wil ik specifiek deze dus echt een keer proeven…

FF #14: geurkaars Rituals

Liefde voor Rituals hier hoor. Uiteraard vooral voor de verzorgingsproducten; douche foam, body cream, handcrème… Maar ook favoriet zijn de geurkaarsen. En dan vooral de Hammam en Happy Buddha. Ruiken heerlijk en het glas waarin de kaars zit mag ook gezien worden. En je raadt het al: op dus tijd voor een nieuwe!

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

 

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

One Comment

Geef een reactie