Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

  • Home
  • /
  • Ander leuks
  • /
  • Dingen die het leven leuker maken: friday favorites #1
friday favorites 3x

Dingen die het leven leuker maken: friday favorites #1

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of fijne dingen tegen, online of offline. Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favorieten van de afgelopen week met je want misschien word jij er wel net zo blij van. Vandaag dus de allereerste friday favorites!

Het zal je niet verrassen dat er vaak dingen voorbij gaan komen die met koken, bakken of sporten te maken hebben maar reken ook op leuks voor het interieur, boeken, series en ga zo maar door. Kortom, dingen die het leven leuker maken. En die verzamel ik dan net zo lang tot ik er weer voldoende bij elkaar heb om ze op vrijdag te delen. Met friday favorites het weekend in!

Friday favorites #1

Friday favorites:

1. Ik ben een echte theeleut en drink het de hele dag door. Het liefst losse thee en die haal ik bij bij Drewes hier in Almere. Hoewel ik altijd verschillende smaken in huis heb is White Angel Tea mijn favoriet. Die kan ik het hele jaar door op elk moment van de dag waarderen. Wat erin zit? Witte en groene thee, kaneel, amandel, lemongrass, sinaasappelbloesem, sinaasappelschil en rozenbloesem.

2. Om rust in mijn hoofd te krijgen en houden schrijf ik alles op. Taak volbracht? Dan lekker afvinken en weer door. Dit jaar heb ik gekozen voor een knalrode Moleskine Daily Diary met soft cover. Ideaal ding. En natuurlijk schrijf ik daar met een matchende rode pen in…

3. Om gestoord van te worden plofte laatst op de deurmat. Dit leuke (en leerzame) boek is geschreven door de zus van collega Heleen. Ik schreef erover op én mag een exemplaar weggeven, lees snel hoe je kans maakt op www.humanvalue.nl.

4. Boksen en jumpen doe ik al een tijd bij YCAT maar sinds kort is het lesaanbod uitgebreid met Kangoo jumps. En dat ís toch leuk! Je voelt je serieus een enorm blij ei als je op die dingen rond hupst.

5. Laatst kwam de man thuis met verse Apfelstrudel uit Oostenrijk. Hoe dan?! Een piloot vloog die dag op Innsbruck en nam een portie voor hem mee van Bäcker Ruetz. Heerlijk en best bijzonder!

6. Vier stuks heb ik inmiddels in de kast liggen… Deze Nike tights zijn by far mijn favoriet omdat ze lekker zitten, niet snel afzakken en steeds weer in andere leuke kleurtjes te krijgen zijn.

7. Hier in huis vind je veel planten. Laatst viel tijdens een rondje Intratuin mijn oog op deze prachtige volle versie van Kindje op moeders schoot. Ik hou ervan.

8. Op dagen dat ik geen tijd of zin heb om volle bak te sporten pak ik 9 van de 10 keer toch even de fitness hoelahoep om een half uurtje te hoepelen. Heerlijk, ik kan het je aanraden! En hij gaat ook mee op vakanties omdat je ‘m eenvoudig uit elkaar haalt.

9. Hoewel ik altijd weer blij ben als ik buitensta hou ik toch van de Action. Omdat je er te leuke dingen voor nog leukere prijzen tegenkomt. Zo ook dit Led-lampje. Leuk ding toch?

Als jij friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie