Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Fitbox 2019 Kroon op het Werk

Fitbox 2019: deze producten zaten erin

Pas geleden ontving ik de Fitbox van Kroon op het werk. Een doos vol met (vaak nieuwe) producten om uit te proberen. Altijd leuk! Een deel van de producten die erin zouden zitten, waren niet op tijd leverbaar maar dat neemt niet weg dat het nog steeds om een goed gevuld pakket ging. Kijk je mee?

Als je me volgt op Instagram dan weet je dat er regelmatig ‘leuke post’ wordt gebracht. Vaak weet ik dat er iets komt, soms word ik verrast. Soms is het alleen voor mij, soms voor de man of broers en soms ook voor jullie doordat ik iets mag weggeven. Tegenover die leuke post staat meestal wel een inspanning in de vorm van social posts of een blogartikel. In feite gaat het om betaling in natura, ook wel een bartderdeal genoemd in bloggerland. Dit keer wast het vooral aan mij om te bepalen of en hoe ik iets ging zeggen over de Fitbox en de producten die erin zaten.

Fitbox 2019: de inhoud

Servero, Fruit to Go:
Kleine broer nam het mee naar school als 1o-uurtje en is vanaf nu fan. Super lekker vind hij deze Fruit to Go (ik mag het natuurlijk niet meer knijpfruit noemen als je 8 bent).

Dextro energy:
Deze gingen mee met grote broer naar ‘Het Grote Weekend’ op de hockeyclub: lees drie dagen feesten, hockeyen en vooral niet slapen. Dan kun je af en toe wel een oppeppertje gebruiken om wakker te blijven natuurlijk ūüėČ

Vieve, Strawberry Rhubarb protein water:
De man had bedacht dat hij de fles protein water mee zou nemen naar boksen. Ging alleen niet door omdat grote broer hem voor was. Ik hoorde hem nog net zeggen: “Echt lekker spul dit!”. Het is verkrijgbaar bij drink-vieve.nl & Body & Fitshop. Als je bij Body & Fitshop de promotiecode FITBOX invoert profiteer je van de tijdelijke prijs van ‚ā¨9,95 (normaal ‚ā¨ 17,90) voor zes flessen.

Zuivelhoeve Goei’ndag:
Deze twee werden door de man en door kleine broer gearchiveerd als ontbijt. En allebei hebben ze ze goedgekeurd, hoewel de man wel wat agavesiroop door zijn ‘naturel’ versie roerde. Verkrijgbaar bij de supermarkt.

Andros, So good & Veggie:
Na die bloedhete dinsdag halverwege juni was het een verademing om de ochtend erna te ontdekken dat het buiten heerlijk fris was. Dus nam ik voor mijn ontbijt een bakje ‘natuur’ kokosyoghurt en een lepeltje mee naar buiten, samen met een banaan en een groot glas groene thee. Lekker spul en voor herhaling vatbaar! In ieder geval te vinden bij Jumbo.

Quaker, protein naturel:
Portiezakjes havermout met daaraan toegevoegd soja-eiwit. Een prima start van de dag als je sporten op het programma hebt staan. En ik heb nog iets leuks voor je van Quaker! Als je ze vertelt hoe jouw ideale ontbijtje eruit ziet via deze korte enquête dan maak je kans op de rest van het jaar gratis Quaker Oats Express Protein. Je kunt tot 31 juli meedoen.

 

Zoals gezegd ontbraken de NuPro shakes, een bakje Zuivelhoeve magere kwark met een tikje vanille en de ijsjes van Gigi Gelato. Dat laatste is vrij logisch; hoe krijg je die intact bij een heleboel bloggers/influencers thuis? 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie