Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Friday favorites foto

Friday Favorites #10: iPhone Xs, Doris, Plenda…

Regelmatig kom ik leuke, lekkere, mooie en/of bijzondere dingen tegen, online of offline, voor mezelf of voor de mannen… Soms koop ik ze, soms krijg ik ze of gaan ze op mijn wishlist en soms blijft het bij spotten. Ik deel mijn favoriete goodies en momenten van de afgelopen tijd met je. Misschien word jij er wel net zo blij van als ik. Vandaag is het weer tijd voor friday favorites met onder andere iPhone Xs, Doris, Plenda…

FF #10: Doris

Vorige week vrijdag vonden vriendin Fiona en ik spontaan ruimte in de agenda’s om naar Doris te gaan kijken bij Kinepolis. Heerlijk avondje film kijken!

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. (Bron: Kinepolis)

FF #10: Plenda Pro

Dit schooljaar kreeg grote broer een Plenda. Een watte? Dat was onze reactie ook in eerste instantie. Het is dus een mix van een planner en een agenda die dus geniaal in elkaar zit voor het plannen van alles dat voor school moet gebeuren. En laat er nu ook een versie zijn voor mij: de Plenda Pro. Ik heb ‘m besteld voor 2019 maar moet nog even wachten tot half november voor hij geleverd wordt.

Deze plan-agenda is bedoeld voor mensen die overzicht willen houden over hun projecten en to-do’s. Voor kleine zelfstandigen, projectleiders, kortom mensen die grote of meerdere projecten en taken willen inplannen. In tegenstelling tot de school-plan-agenda is dit een jaarversie van januari tot januari. De nadruk in de agenda ligt op de to-do’s die er op een dag gedaan moeten worden. (Bron: www.planning-en-agenda.nl)

FF #10: iPhone Xs

Normaal loop ik nooit vooraan als het gaat om nieuwe gadgets maar dit keer… Afgelopen weekend bestelde ik de nieuwe iPhone Xs en inmiddels heb ik ‘m al in bezit. Zo blij als een klein kind echt. Wat me over de streep trok? Heb je de kwaliteit van de foto’s van de iPhone X gezien? Prachtig echt! En nu hoop ik dus dat ik ook zulke mooie foto’s kan fabrieken… Anyway, als Apple-liefhebber ben ik blij met de nieuwe features ten opzichte van mijn ‘oude’ iPhone 7 en ga ik er een boel plezier aan beleven. En grote broer is ook blij aangezien wij aan het zogenaamde doorschuifsysteem doen.

FF #10: Garmin Vivoactive

Ik heb sinds zo’n kleine twee jaar de Fitbit Alta HR en ik kan dus zeggen dat het fijn is om te monitoren hoe het qua beweging zit. Maar deze Garmin Vivoactive mag toch echt op mijn wishlist hoor. Een plaatje toch? Hoewel het zomaar kan dat hij te groot is voor mijn niet zo’n dikke pols. Laat mijn vriendin er nu al een hebben… binnenkort maar eens vragen of ik even mag passen.

FF #10: nieuwe plaid

Het begint nu serieus kouder te worden en dat vraagt ’s avonds weer om een lekkere plaid op de bank. Deze grof gebreide plaid mag wat mij betreft aan de collectie worden toegevoegd. Stoer ding toch?

FF #1o: nieuwe sneakers

Aangezien mijn huidige zwarte Adidasjes hun beste tijd wel weer hebben gehad, is het tijd om nieuwe te zoeken. En ja, ik heb heus nog wel andere sneakers… Maar het gaat om van die basis zwarte sneakers, die vrijwel overal bij combineren en ook prima naar kantoor aan kunnen. Deze Adidas Lite Racer gaan het worden denk ik.

Als jij ook friday favorites hebt: let me know! Dingen die het leven net even leuker maken zijn altijd welkom ten slotte.

(Dit artikel bevat gesponsorde links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie