Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

December verlanglijstjes: hier wordt Sven blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Sven blij van

Met de feestdagen in het vooruitzicht, vroeg ik een aantal volgers en bloggers om hun december verlanglijstjes te delen met ons. Want wat is er nu leuker dan te spieken in de verlanglijstjes van anderen? Dit keer kun je inspiratie opdoen met het verlanglijstje van (bibliotheek-collega) Sven. Ook leuk toch, een mannen wishlist! 

December verlanglijstjes: hier wordt Sven blij vanHi! Ik ben Sven en ik doe van alles. Ik ben semi-professioneel fotograaf die graag natuur, lifestyle en momenten fotografeert. Ik schrijf strategieën voor bedrijven en werk bij een bibliotheek! Bij een bibliotheek hoor ik je vragen? Ja dat klopt! Ik ben werkzaam op de afdeling Marketing en Innovatie van de nieuwe bibliotheek en houd mij bezig met innovatieve projecten en het creëren van content. Maar ben ik ook een kledingmerk gestart en ik ontwikkel de nieuwe digitale bibliotheek. Daarnaast houd ik enorm van koken en probeer ik altijd nieuwe recepten en combinaties te bedenken. Mijn bedrijf heet Not Your Average en met mijn bedrijf houd ik mij bezig met fotografie, het creëren van video-formats en ben ik in te huren als strategist voor bedrijven. De naam zegt het al. In alles wat ik doe wil ik niet gemiddeld zijn maar door mijn eigen stijl eruit springen.

Vertel eens Sven, heb je al plannen voor de feestdagen?

Natuurlijk heb ik al plannen. Ik ben een echte familieman en heb graag mijn (schoon)familie om mij heen. Helemaal tijdens de feestdagen. Sinterklaas wordt altijd gevierd met familie en ook met vrienden. En ik ben dit jaar op eerste kerstdag bij mijn schoonfamilie en ik vier tweede kerstdag met mijn ouders, vriendin en broertjes (plus aanhang).

December verlanglijstjes: hier wordt Sven blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Sven blij van

Op mijn verlanglijst staan nuttige kadootjes, maar ook leuke, minder nuttige, kado’s. Ik hoop dat ik iemand kan inspireren voor zijn eigen verlanglijst.

1. Een Macbook-stand. Omdat ik vrij lang ben kijk ik vaak naar beneden en zit ik gebogen naar mn scherm te kijken. Deze stand helpt mij om de laptop op een betere hoogte te bekijken.

2. Een nieuwe cameratas om al mn spullen mee te nemen.

3. Een klassiek barbiersmes! Omdat ik graag mijn baard strak bijwerk vind ik dit klassiek barbiersmes een fantastisch, niet te duur, kado voor de feestdagen.

4. Met deze digitale vleesthermometer hoef ik nooit meer mn vlees of kip te snijden om te kijken of het gaar is!

5. Voor een fotograaf bestaat er niet iets zoals té veel sd-kaarten.

6. Boys will be boys. Een nerf-gun blijft een supertof kado, ook al ben je 27!

Prima lijstje toch? Als je Sven nog niet volgt op Instagram; zeker doen! Die digitale vleesthermometer mag ook op mijn verlanglijstje trouwens. Staat er ook leuks bij dat op jouw verlanglijstje mag?

 

(Dit blogartikel bevat affiliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

Geef een reactie