Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

6x cadeautjes voor foodies

Christmas is coming! 6x cadeautjes voor foodies

Mocht je verlanglijstje nog niet compleet zijn of juist cadeautjes zoeken voor een foodie: geen paniek! Ik heb namelijk zes te leuke cadeautjes voor foodies uitgezocht. Sterker nog, ze staan ook op mijn verlanglijstje 😉

Het zijn ook nog eens cadeautjes die je helemaal kunt personaliseren zoals jij het leuk vindt om te krijgen of te geven. Ik deel dus niet alleen zes cadeautips maar ook een suggestie voor de teksten. Uiteraard zijn de teksten in een kerstsfeer met een vleugje food. Maar je kunt in principe van alles kwijt aan tekst, namen en quotes. Leef je uit!

6x cadeautjes voor foodies

1. Deze mok heb ik al een paar keer voorbij zien komen op Pinterest en Instagram en stond dan ook hoog op mijn wishlist. Stond zei ik want inmiddels heb ik exact deze in huis. Blij mee!

2. Hapjesplanken komen hier regelmatig voorbij en zeker in december. De broers zijn allebei jarig in december dus: hallo borrelplank! Voor de decembermaand is deze plank in de vorm van een kerstboom én de tekst toch te leuk?! O en ook deze heb ik inmiddels.

3. Dit kerstbordje is natuurlijk uitermate geschikt voor het kerstontbijt of de kerstlunch. Maar is ook super leuk om wat kerstkransjes op te leggen bij de thee.

4. Foodies kunnen hun kook-hart ophalen in de feestlijk decembermaand. En als je op eerste kerstdag ijverig zes gangen staat te koken, dan wel met dit schort natuurlijk: ‘All I want for Christmas is food’.

5. Stel je voor dat deze snoeppot tot de rand toe gevuld is met chocolade of schuim kerstkransjes… Staat super gezellig en kersterig maar beter niet alles alleen opeten toch? Vandaar de tekst 😉

6. Hoe leuk staat deze wijntas op je feestlijk gedekte kersttafel? En mocht er een druppeltje rode wijn langs de fles lopen dan valt ‘ie mooi in de tas en niet op je witte tafellinnen. Eat, drink and be merry!

Wat mij betreft zijn alle zes de cadeautjes voor foodies hartstikke welkom. Mocht je nu weten wat je wil kopen voor de foodie bij jou in de familie; ik heb een kortingscode voor je! Als je code pukster15 invult bij het afrekenen krijg je tot en met zondag 9 december 15% korting op je bestelling. Scheelt weer én je hebt een super leuk kerstcadeau om onder de boom te leggen. 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

One Comment

Geef een reactie