Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Kerst struggles: cadeautjes voor de man foto

Kerst struggles: cadeautjes voor de man

Ik weet niet hoe dat bij jou gaat, maar op de een of andere manier vind ik cadeautjes vinden voor vrouwen altijd eenvoudiger dan cadeautjes voor de man. Ook dit jaar struggle ik er weer mee maar ik ben inmiddels aardig op weg met een lijstje potentiële cadeautjes. Mocht je ook wel wat inspiratie kunnen gebruiken, lees vooral verder!

HemdVoorHem is een fijn adres als het gaat om cadeautjes voor mannen. Ik vond er dan ook weer een aantal mooie items voor het lijstje met cadeau-ideeën voor de man. Ze maken er ook echt mooie cadeautjes van die je zo onder de boom kunt leggen. Sterker nog, je kunt complete cadeaupakketten uitzoeken die bijvoorbeeld bestaan uit een paar mooie sokken en een reep Tony’s. Anyway, dit lijstje heb ik tot nu toe gemaakt.

Kerst struggles: cadeautjes voor de man 6x

Cadeautjes voor de man:

1. Boxer 0’clock
Super afgezaagd? Uhm ja misschien wel. Maar ik weet zeker dat ik de twee grootste mannen hier thuis echt blij maak met een paar mooie boxers. De man draagt ze graag van Björn Borg en grote broer van Calvin Klein. Dus die komen zeker onder de boom te liggen hier thuis.

2. Comfy en cozy sjaal 
De man hier in huis heeft het áltijd warm en presteert het om met nachtvorst ’s ochtends vroeg met een bodywarmertje langs het hockeyveld te staan. Daar waar ik na een kwartier al het gevoel in mijn voeten ben verloren, geeft hij geen kik. Een lekkere comfortabele sjaal erbij heeft hij dan ook liever, dan gelijk die dikke winterjas. Best leuk voor onder de boom toch?

3. Sokken (alleen al omdat het een cliché is)
HappySocks zijn sowieso altijd leuk om te geven, maar helemaal als ze in een mooie doos mét een reep Tony’s Chocolonely zitten, toch? De mannen hier zijn meer van de neutrale zwarte sokken. De man heeft ze het liefst van Calvin Klein en ik moet zeggen; die blijven ook echt lang mooi.

4. Roeien met de riemen…
Hoewel hij met al dat thuiswerken van tegenwoordig niet zo vaak meer een pak draagt, houdt hij wel van mooie spullen om zijn zakelijke outfit mee af te maken. Dus mooie schoenen met een riem in dezelfde leerkleur bijvoorbeeld. Leuk om te geven ook.

5. Overhemd: wit of kleurrijk?
Ook hiervoor geldt dat de man ze stukken minder draagt dan voorheen. Waarom zou je ook in je overhemd zitten als je de hele dag thuis bent… Als hij dan wel eens naar kantoor gaat of een afspraak heeft trekt hij er wel een aan. Met een voorkeur voor hagelwit onder een kostuum en vaak ook op een spijkerbroek, hangen er ook een paar met een printje in de kast. Maar altijd van het merk Olymp in mouwlengte 7. Die zitten ‘m als gegoten. En de non-iron is in dit geval ook écht non-iron en dat is een dikke bonus zoals je zult begrijpen. Misschien ligt er straks toch wel een mooi nieuw overhemd onder de boom…

6. Stoere boeken
Een mooi boek onder de boom doet het ook goed bij veel mannen. Zeker als ze graag koken of dikke vrienden zijn met de barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van Het complete BBQ boek van Julius Jaspers, Ruige Kost van Paskal Jacobses en Edwin Vinke of BBQ Feast on Fire van Jord Althuizen. Hier vind je reviews van nog meer fijne kookboeken >>

En, heb ik je een beetje kunnen helpen met de kerst stuggle ‘cadeautjes voor de man’? Als jij nog leuke aanvullende cadeautips hebt, laat gerust weten in een reactie hieronder! 

 

(Dit blog bevat gesponsorde links.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie