Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Aspire drinks foto

Nieuwsgierig naar Aspire drinks? Ik ook! + winactie

Of ik Aspire drinks wilde proeven… Jazeker wel want altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten. Zeker als ze beloven het natuurlijke alternatief voor energy drinks te zijn. Afijn, ik ontving dus een set blikjes in vier verschillende smaken en nam de proef op de som. Extra leuk: jij kunt ook zo’n set winnen! Lees je mee?

Aspire is samengesteld door voedingsexperts. Aspire zit boordevol goede ingrediënten zoals groene thee-extract (rijk aan EGCG) Aspire helpt mee om het ideale gewicht te bereiken. Of het te behouden en gaat optimaal samen met een gezonde lifestyle. Aspire is te verkrijgen in 4 verschillende smaken: Mango, Framboos, Cranberry, Apple+Acai. (Bron: www.aspiredrinks.nl)

Wat zit er in Aspire drinks?

Uiteraard wilde ik ook weten wat er in de drankjes zit, waardoor je meer energie krijgt én het je helpt bij afvallen. Dit vond ik op de website.

Premium groene thee-extract
“Onze bron van natuurlijke cafeïne, die de gezonde energie levert waar Aspire voor staat. De cafeïne wordt onttrokken uit de thee via EGCG en stimuleert daarmee de vetverbranding.”

Guarana zaad extract
“Guarana biedt één van de beste bronnen van natuurlijke cafeïne. Van de bossen van Zuid-Amerika tot aan je smaakpapillen, met natuurlijke alternatieven zoals deze drink je bewuster en natuurlijker. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven kunnen beter geen cafeïne gebruiken, dit geldt ook voor kinderen onder de 16 jaar.”

L-carnitine
“Je kunt nooit teveel van het goede krijgen als het gaat om de natuurlijke aminozuren. L-Carnitine biedt de perfecte ondersteuning om een ideaal gewicht te behouden of te bereiken.”

Gember
“Gember heeft geen introductie nodig. Het zit in vele gezonde producten en wordt al eeuwenlang gebruikt.”

B&C mulitvitamins
“Het is niet altijd gemakkelijk om uw dagelijkse benodigde vitamines binnen te krijgen om die gezonde levensstijl te stimuleren. Dus we hebben er alles aan gedaan om een winnende combinatie van B&C multivitaminen te bieden, allemaal in één blik.”

Wat ik vind van de smaken van Aspire drinks:

Appel + Acai
Een beetje zurige smaak die doet denkel aan Spa appel. Wel aardig maar niet mijn favoriet.

Raspberry
Deze probeerde ik als eerste en neigt een beetje naar frisse cassis maar dan subtieler. Lekker smaakje en voor herhaling vatbaar!

Mango + Lemon
Deze vond ik het minst lekker. Hoewel er duidelijk mango te proeven is, vond ik de nasmaak niet lekker.

Cranberry
Dit is mijn favoriet! Precies goed qua verhouding tussen zoet en zuur en gewoon een lekkere fruitige smaak.

Kort samengevat kan ik in ieder geval zeggen dat de drankjes stukken beter smaken dan bijvoorbeeld een Red Bull. Als je daarbij merkt dat je een lekkere oppepper ervan krijgt en je hongergevoel wordt verminderd… Persoonlijk laat ik het voorlopig hierbij. Omdat ik gewoon heel goed ga op groene thee en water en eigenlijk niets anders drink.

Nieuwsgierig? Win een set!

Zoals ik eerder al zei, mag ik dus Aspire drinks weggeven. Om precies te zijn twee sets dus je maakt dubbel kans. Wat je daarvoor moet doen? Niet zoveel: laat onder dit artikel een reactie achter of reageer op de post op Instagram. Zorg dat je dat voor 5 december doet, want dan maak ik de winnaars bekend. Succes!

Mocht je niet kunnen wachten, hier kun je zien in welke winkels je Aspire drinks kunt kopen >>

 

(Dit artikel betreft een samenwerking.)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

9 Comments

Geef een reactie