Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #72 foto

All you can read #72: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #72?

All you can read #72

Tassenatelier vol liefde | Anne Labus
Over Lena die nog niet zo lang weduwe is en niet zo goed weet hoe ze verder moet. Als Chris, de zus van haar overleden man, haar uitnodigt om naar de boerderij van haar gezin te komen in het Ierse dorpje Busby, besluit ze dat maar te doen. Ze wordt er meer dan hartelijk ontvangen en ze kan zich eindelijk weer eens ontspannen en zelfs lachen. Ze wordt al snel toegevoegd aan de naaiclub, waar ze haar eigen tassen ontwerpt en naait en het tassenatelier geboren wordt. En dan is daar nog die nukkige huisarts Jack die stiekem toch wel erg leuk is. Gaat Lena nog terug naar Duitsland of hebben Busby en Jack haar hart veroverd?

Het winterse wolwinkeltje | Anne Labus
Deel 2 van de Klavertjes-serie gaat over Kathy, eigenaresse van de wolwinkel in Busby. Als haar ex dronken haar winkel inrijdt en veel schade aanricht, weet ze het even niet meer. Hoe moet het nu verder met haar wolwinkel? Dan verschijnt ook nog Steve weer in Busby, de jongen waar ze vroeger stiekem verliefd op was, samen met zijn dochtertje Mia. Al snel heeft ze opnieuw gevoelens voor hem. Steve worstelt alleen nog met het verlies van de moeder van Mia. Kan hij Kathy bieden wat ze nodig heeft?

Het recept voor geluk in de Ierse pub | Anne Labus
Deel 3 van de Klavertjes-serie gaat over Lou die helemaal niet blij is met haar huidige baan. Als ze een advertentie in de krant ziet voor een tijdelijk baan als serveerster bij een Ierse pub in Busby, besluit ze haar koffers te pakken. Claire en Fergus, de eigenaren van de pub, vinden Lou meteen leuk en dat is wederzijds. Als Sean, de zoon van het stel, ineens voor de deur staat blijkt het niet gelijk een match made in heaven. Hij maakt het Lou niet makkelijk, maar er is iets aan de humeurige chef-kok wat haar intrigeert…

Hoop boven Wisteria Cottage | Eline Hazelaar
Over dierenarts Feliz die verhuist naar het altijd winterse dorpje Joy om daar een eigen praktijk te starten. Het is er ijskoud en het sneeuwt elke dag. De huurbaas (een echte landheer), die ook nog eens vlakbij woont, blijkt een humeurig type te zijn. Daar komt bij dat de meeste boeren niet zitten te wachten op een nieuwe dierenarts. Maar of de landheer nu wil of niet, hij kan niet anders dan ontdooien als Feliz in de buurt is. Blijven problemen zich opstapelen? Of vindt Feliz een manier om samen te werken met de koppige Joyers?

Magnolia Parks | Jessa Hastings
Over vermogende Londense socialite Magnolia en de meest gefotografeerde bad boy van de UK, BJ. Degene die haar hart brak. Ondanks dat zijn ze verwikkeld in een eindeloos en vermoeiend spel van fake dates, wraakacties en knipperlichtrelaties. Zij flirt met andere mannen om hem op afstand te houden, hij duikt met andere vrouwen het bed in om haar terug te pakken. Ondertussen slapen ze bijna elke nacht samen. Slapen, niets meer. Dit rare gedrag zorgt voor steeds meer problemen, ook in hun vriendengroep. Kunnen ze alle ruis aan de kant zetten en elkaar weer vinden of gaat de toekomst er toch anders uitzien?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie