Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

BitesWeLove 4x

BitesWeLove in een nieuw jasje

Heb jij wel eens van die portiezakjes van BitesWeLove gegeten? Ik wel. Had er zelfs even een abonnement op en kreeg de tussendoortjes automatisch thuisgestuurd. Goed spul toch? Er is goed nieuws van BitesWeLove: vanaf nu zijn vier van de bites ook in grote zakken verkrijgbaar. Handig om te delen of gewoon omdat je die portiezakjes echt veel te klein vond ;-). Extra leuk: ik mag twee pakketjes met vier zakken weggeven! Hoe je kans maakt? Lees even mee.

BitesWeLove gelooft in Good Energy: als je goede dingen eet, zit je de hele dag vol met positieve energie en komen er goede dingen op je pad. De bites zijn ontwikkeld om lekker en vooral ook goed voor je te zijn. De combinatie van noten, peulvruchten en fruit bevatten plantaardige eiwitten, goede vetten en vezels zonder dat je er een suikerdip van krijgt. BitesWeLove zorgt voor superveel smaak door de ingrediënten te roosteren en kruiden of extra’s te gebruiken zoals tamari, limoen, chili en pure chocolade. Zo maak je een ‘snack-hack’: een tussendoortje dat zó lekker en gezond is, dat het bijna te mooi is om waar te zijn. Bijna. (Bron: BitesWeLove)

De nieuwe grote stazakken van BitesWeLove zijn in vier smaken verkrijgbaar:

Ik kreeg pas geleden een pakketje thuis gestuurd met alle vier de smaken erin en uiteraard hebben we ze allemaal geprobeerd. Twee zakken aten we thuis en twee zakken gingen mee naar kantoor. Dat laatste omdat er pinda’s in zitten en die eten wij niet hier thuis in verband met de ernstige pinda-allergie van grote broer. Welke smaken er verkrijgbaar zijn?

1. SoySideUp
Oosters en umami: tamari gemarineerde tuinbonen en amandelen, cashews en gezouten erwten. Lekker crunchy en hartig!

2. ChiliNutMix
De peppery best seller: geroosterde pinda’s, chili-mais, chili-lime tuinbonen en rozijnen. Een gezonder borrelnootje met pit.

3. CinnamonNutMix
Zoet zonder toegevoegde suiker: kaneel-gekruide amandelen, cashews, geroosterde sojabonen, gedroogde appel en rozijnen.  Lekker bij de thee of door de yoghurt.

4. ChocolateNutMix
Licht en super lekker. Gechocolateerde edamame, geroosterde pinda’s en kokos. Bounty meets Snickers!

Alle kruiden, specerijen en extra’s van BitesWeLove zijn zoals altijd 100% natuurlijk. Vanaf nu te koop bij de Kiosk op het station en bij Albert Heijn. Prijzen € 1,99 – € 2,89

Win, win, win!

Wil jij kans maken op een van de twee setjes BitesWeLove met alle vier de smaken? Laat dan een reactie hieronder achter! Nog meer kans maken? Zorg dan dat je Pukster ook volgt op Instagram en/of Facebook. Op 8 juli 2019 maak ik de twee winnaars bekend.

Uiteraard wordt delen van dit blog op prijs gesteld 😉

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt ook nog een deel van de week als Innovatiemanager voor de bibliotheken in Flevoland.

17 Comments

Geef een antwoord