Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

December verlanglijstjes: hier wordt Evelien blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Evelien blij van

Met de feestdagen in het vooruitzicht, vroeg ik een aantal volgers en bloggers om hun december verlanglijstjes te delen met ons. Want wat is er nu leuker dan te spieken in de verlanglijstjes van anderen? Het verlanglijstje van Evelien is het laatste lijstje waarmee je nog inspiratie op kunt doen. Kijk je mee?

December verlanglijstjes: hier wordt Evelien blij vanIk ben Evelien, 37 jaar en maak met veel passie foto’s van huizen voor diverse makelaars in Almere en ’t Gooi. Naast woningfotograaf ben ik interieurstylist en kan ik mijn creativiteit kwijt in het stylen en gezellig maken van huizen. Zo heerlijk om mensen te verrassen met mijn interieurideeën waar ze zelf niet op zouden zijn gekomen. Door mijn werk als woningfotograaf zie ik veel woningen in Almere en in ’t Gooi, hoe tof is het als je bij zoveel mensen binnen mag kijken en dan het ook nog mag vast leggen. Ik ben echt dol op mijn vak!

Vertel eens Evelien, heb je al plannen voor de feestdagen?

Sinterklaas vieren wij met familie en ieder jaar gaan we naar de intocht in Weesp. Zoveel pieten, de grote boot in de kom, dat zijn altijd kippenvelmomenten, al jaren lang! Dit jaar vieren wij voor het eerst kerst met een gezellige vriendengroep in een groot huis. Dat wordt vooral veel lachen, een ongedwongen sfeer en genieten!

Volg Evelien op Instagram (en Facebook) voor een fijne dosis interieurfoto’s en -inspiratie!

December verlanglijstjes: hier wordt Evelien blij van

December verlanglijstjes: hier wordt Evelien blij van

1. Heerlijk mijn huid goed verzorgen met deze dagcreme. Alles van Rituals vind ik heerlijk, maar de gezichtsverzorging is wel echt favoriet.

2. In mijn vrije tijd doe ik graag aan kickboksen, gemiddeld zo’n 3x per week.  Ik heb daarom meerdere bandages nodig. Ik vind het heerlijk mijn energie kwijt te kunnen en  dan nog caloriën verbranden ook. Kunnen we weer een stukje chocolade nemen :-p

3. Quilty Pleasure XXL

4. Kaartjes voor Tino Martin Live in het Olympisch Stadion! Tijdens het bewerken van de foto’s kan ik uren luisteren en vals meezingen met de liedjes van Tino Martin. Zo lekker! Kopje thee erbij, natuurlijk een stukje verkade chocolade met hazelnoot! Zo lekker werken vind ik dat.

5. I know, dit hoort eigenlijk niet op een verlanglijstje…. ik durfde ‘m ook niet op 1 te zetten, is zo hebberig! Maar zou zo graag een veranda willen. Het is nog even doorsparen en een keuze maken welke we zouden willen, maar hoop echt dat deze lang gekoesterde wens ooit in vervulling gaat.

6. Dit is een verslaving! Deze leuke, subtiele armbandjes. Ik heb een tik dat ik bij iedere outfit een armbandje wil, dus vandaar dat je er nooit genoeg kan hebben.

Die armbandjes hè, ik houd er ook van! En inderdaad, bandages kun je altijd een paar nieuwe van gebruiken. Staat er ook leuks bij dat op jouw verlanglijstje mag?

 

(Dit blogartikel bevat affiliate links)

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie