Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #70 foto

All you can read #70: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #70?

All you can read #70

Van je familie moet je het hebben | Anna Thomas
Over de zussen Constance, Eloïse en Florentine die opgroeiden in een prachtige villa in Bloemendaal. Die goede afkomst betekent alleen niet dat ze het op nu goed voor elkaar hebben. Stuk voor stuk hebben ze problemen in de liefde en de financien zien er ook niet rooskleurig uit. De vraag is hoe de zussen de boel weer op de rit krijgen. Ondertussen gebeuren er de meest rare, grappige, verdrietige en mooie dingen. Het lijkt erop dat ze vroeg of laat niet anders kunnen dan terug naar die villa in Bloemendaal. Met de staart tussen de benen terug naar moeders?

Hart in vrije val | Jennifer Snow
Deel drie van deze serie gaat over Montana en haar buurman Eddie. Hoewel ze niets liever zou dan dan basejumpen, heeft een ongeluk ervoor gezorgd dat ze dat nu beter niet meer kan doen. In plaats daarvan leert ze anderen nu basejumpen bij het outdoor bedrijf van Cassie, haar vriendin. Hoewel ze wat scharrelt met Lance, is ze eigenlijk op zoek naar iets dat dieper gaat. Dat gaat zeker niet gebeuren met die saaie buurman, politieagent Eddie. Hoewel, hij wel steeds leuker lijkt te worden. Als hij dan ook nog haar leven redt…

Een plek om opnieuw te beginnen | Donna Ashcroft
Over Evie die wel beter uitkijkt dan zich teveel buiten de veiligheid van de boerderij van haar familie in de Schotse Hooglanden te begeven. De deuk die ze opliep in haar laatste relatie is niet zo 1-2-3 te herstellen namelijk. Als er een nieuwe gast voor de verblijven op het terrein opduikt, wordt dat in de luwte leven ineens een uitdaging. Callum is een brandweerman uit Amerika die op zijn manier ook vlucht voor issues en op zoek is naar antwoorden. Zouden ze elkaar kunnen helpen? Ook al is het misschien met tegenzin wat Evie betreft…

High hopes | Ava Reed
Over Laura die haar droom ziet uitkomen als ze aan het werk mag in het Whitestone Hospital in Phoenix. Ze weet dat haar lange werkdagen, heel veel leren en heftige ervaringen te wachten staan, maar ze gaat ervoor. Vlak voor ze gaat ontdekt ze dat haar vriend haar bedriegt. Dat is minder ingrijpend dan ze had gedacht. Al snel blijkt dokter Nash een bijzondere uitwerking op haar te hebben. En zij op hem. Precies dat maakt het ineens wel ingewikkeld. Hoe houd je gevoelens weg van de werkvloer? Dat lukt een tijdje maar uiteindelijk is er geen houden aan. Hoe gaan ze dit doen samen?

Drowning souls | Ava Reed
Deel 2 van deze ziekenhuis-serie gaat over Sierra en Mitch en begint met de heftige gebeurtenis waar deel 1 mee eindigde. Hoe graag Sierra ook haar nukkige en norse zelf zou willen blijven die zich aan niemand hecht, worstelt ze met allerlei gevoelens. Over het ongeluk, wat ze meer had kunnen doen, haar ongezonde relatie met haar moeder én met haar gevoelens voor Mitch. Vastbesloten om hier geen gehoor aan te geven, probeert ze hem op een afstand te houden. Allebei zijn ze in de greep van wat het ongeluk met hen heeft gedaan. Kunnen ze elkaar ondanks alles wat er gebeurd is toch vinden?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie