Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

Funky Foodtruck foto

Funky Foodtruck | Saskia M.N. Oudshoorn #blogtour

Een tijd geleden las ik deel 1 uit de Foodtruck-serie en dat beviel prima. Sowieso lees ik graag de boeken van Saskia trouwens. Je snapt dat ik dan ook niet kon wachten om deel 2 te kunnen lezen. Dat kon sneller dan verwacht omdat ik al voor het officiële verschijnen de digitale versie mocht lezen. Waarom? Omdat ik onderdeel uitmaak van de blogtour die ik vandaag aftrap. Leuk hè!? 

Funky Foodtruck omslagFeelgood is mijn go-to genre als ik wil ontspannen. Na een hele dag in de weer te zijn geweest met laptop en iPhone, vind ik lezen heerlijk. Om te voorkomen dat mijn hoofd ‘aan’ blijft, zijn boeken die je naar een andere plek brengen zonder ingewikkelde verhaallijnen echt fantastisch. Ik lees ze dan ook graag en vaak, waaronder de boeken van Saskia M.N. Oudshoorn.

Funky Foodtruck: wat je kunt verwachten

Over Ramona en Justus. Ramona die zo graag aan de wensen van haar ouders wil voldoen, dat ze zichzelf hierbij wegcijfert. Sterker nog, ze vindt zichzelf al snel niet goed genoeg. Niet goed genoeg om iets met haar prachtige stem te doen, niet mooi genoeg en vooral niet goed genoeg om werk te maken van Timo op wie ze al tijden verliefd is.

Justus, onderdeel van een opkomende band, voelt zich oncomfortabel met alle bekendheid die bij het succes van de band hoort. Deels omdat hij met een geheim rondloopt dat vroeg of laat openbaar moet worden. Als de levens van Ramona en Justus kruisen, komt alles ineens in een stroomversnelling en helpen ze elkaar de stappen te zetten die nodig zijn om het leven te leiden dat ze diep van binnen zo graag willen.

Om spoilers te voorkomen, laat ik het hierbij. Ga vooral zelf heerlijk lezen en genieten van dit feelgood verhaal met een prachtige boodschap. Aanrader!

Eerder gelezen: Foodtruck Fiësta (deel 1)

Over Bertina, Tinus, die besluit het over een andere boeg te gooien: ze koopt een foodtruck. Ze wordt verliefd op de truck met het grote ijsje op het dak, maar nog maar net onderweg komt ze met pech langs de snelweg te staan. De enige oplossing op dat moment is Mats bellen, haar eerste (en enige) liefde die ze al zes jaar niet heeft gezien. Mats helpt haar, en Tinus helpt hem. Groeien ze ondanks alle obstakels weer naar elkaar toe?

Bertina, Tinus voor vrienden, is toe aan een sabbatical. Na de breuk met haar jeugdliefde Mats is ze gevlucht in haar studie en inmiddels is ze zelfs aan een tweede opleiding begonnen. Dat gaat echter allemaal in de ijskast als ze op Marktplaats een foodtruck koopt. Haar retro ijstruck moet flink worden opgeknapt, en daar kan Mats haar wel bij helpen. Ongemakkelijk… (Bron: omslag)

Heb je trouwens de Geluk-serie van Saskia al ontdekt? Ook heerlijk lezen! Voor nog meer feelgood boekentips kun je je hart ophalen in de rubriek ‘All you can read’ >>
Blogtour banner Funky Foodtruck

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie