Voor mij staat good food voor bewust kiezen voor wat je eet in plaats van gedachteloos van alles in je mond stoppen. Aandacht voor je voeding door na te denken over voedingswaarde, door zoveel mogelijk zelf te bereiden en daar ook plezier aan te beleven en door anderen daarvan te laten meegenieten. Ik bak en kook dan ook graag en vaak.

All you can read #69 foto

All you can read #69: deze vijf boeken las ik

Toen ik bij de bibliotheek werkte, sleepte ik van alles dat de naam boek draagt mee naar huis. Echt, niet bij te houden. Inmiddels ben ik weer ‘gewoon’ lid van de bieb en lees ik vrolijk door, hoewel er iets minder boeken van de bieb mee naar huis gaan. Ik krijg ook nog wel eens een boek toegestuurd door een uitgever om te reviewen. En als het zo uitkomt lees ik ook e-books op mijn tablet of Kobo e-reader. Kijk je mee naar mijn recente lijstje in deze All you can read #69?

All you can read #69

Wie schrijft die blijft | Tamara Haagmans
Over Caro die, zonder dat iemand weet dat zij het is, succesvol is als schrijfster Sophie van Assem. Ze runt samen met haar vader een klein hotel in het Gooi. De gasten zijn dé bron van inspiratie voor de feelgood boeken van Caro. De uitgever eist dat het tijd is om zich bekend te maken voor de publiciteit. Maar Caro wil absoluut niet in de belangstelling en dat heeft alles te maken met wat haar in haar jeugd is overkomen. Haar vader komt met een oplossing die perfect lijkt. Maar is dat zo? Of komt alles op losse schroeven te staan…

Gemma & partners | Petra Kruijt
Over Gemma die in een dronken bui in de trein terug naar huis, een prijsvraag achterlaat in een paar kranten. De prijs? Een date met haar.  Eenmaal nuchter komt ze erachter dat het de ene na de andere rare reactie oplevert in haar mailbox. Maar dan is daar ineens Boudewijn, een knappe succesvolle man die interesse in haar heeft. Als er nog iets later een mailtje komt op de prijsvraag die wel leuk lijkt te zijn, ontstaat er een intense chat-vriendschap. Zo heb je niemand, zo heb je twee leuke mannen die je interessant vinden. Maar is dat wel zo’n feest? En hoe maak je dan de juiste keuze? Succes Gemma!

Vonken in de sneeuw | Jennifer Snow
Over chirurg Erika die leeft voor haar carrière en vakantie kent ze niet. Tot haar baas, ook haar vader, besluit dat ze op vakantie moet. Ze weet eigenlijk maar een plek waar ze naar toe kan om die twee weken door te komen: Wild River, waar ze vroeger opgroeide. Ze hoopt dat de vriendschap met Cassie weer kan opleven. Ze had alleen niet gerekend op Reed, de broer van haar vriendin Cassie. Hoewel ze niet wil, valt ze als een blok voor deze man. Meer dan een vakantieliefde kan het niet worden want ze gaat vlot weer terug naar de stad en haar carrière. Of is de liefde toch sterker?

Een dag om nooit te vergeten | Jill Mansell
Over Lottie die op dé bruiloft van het jaar Max voor het eerst in 15 jaar tegenkomt. Max met wie ze altijd een haat-liefde vriendschap had en die inmiddels een woest aantrekkelijke womanizer blijkt te zijn. En toch is er gelijk weer een magische aantrekkingskracht. Lottie is op haar hoede en Max moet flink zijn best doen om haar voor zich te winnen.
En over Ruby die erachter komt dat haar man Peter haar bedriegt met een juf van de basisschool. Ze gaat verhaal halen bij Peter die diezelfde bruiloft van het jaar zal inzegenen. Deze actie van Ruby neemt een onverwachte wending met grote gevolgen.

Lente in Alaska | Jennifer Snow
In deel twee van deze serie gaat het over Tank en Cassie (die we al leerden kennen in deel 1 ‘Vonken in de sneeuw’. Tank heeft een flinke muur om zijn hart gebouwd om zijn dochter een veilig en rustig leven te geven. Dat neemt niet weg dat Cassie alles is voor hem. Vriendschappelijk dan, als hij de aantrekkingskracht blijft negeren. Cassie wil niets liever dan hun relatie naar een ander level brengen. Wanneer er uiteindelijk een intense kus volgt op zijn verjaardag, moet Tank wel stappen zetten. Want een ding is zeker, hij wil Cassie niet kwijt. Gooit een zekere dame roet in het eten?

Tot zover de boeken die ik in de afgelopen weken heb gelezen. Als ik weer het nodige heb gelezen, volgt er een nieuwe All you can read samenvatting. Wat heb jij de afgelopen tijd voor leuks gelezen?

(Dit artikel bevat affiliate links. Wanneer je als bezoeker op zo’n link klikt, ontvangt Pukster een klein bedrag aan commissie als je uiteindelijk iets koopt via de link. Geen zorgen, je betaalt echt niets meer dan je normaal zou doen.) 

Sabine is eigenaar van Pukster.nl, moeder van twee broers en ze kookt, bakt en sport graag en vaak. Sabine werkt een deel van de week als communicatieadviseur bij de gemeente Almere.

Geef een reactie